Ce produse va avea Quickmobile la reducere de Black Friday 2016

1
Quickmobile
Quickmobile

Mai sunt trei zile până la cel mai așteptat eveniment de reduceri, Black Friday 2016. Retailer-ul Quickmobile a dezvaluit in premiera cateva din produsele ce vor fi la reducere in aceasta “vinere neagra”.

Reducerile de Black Friday de la Quickmobile sunt cuprinse între 10% și 90% și se aplică tuturor produselor existente în portofoliul companiei, de la smartphone-uri, dispozitive wearables (smartwatch-uri sau brățări de fitness), gadgeturi (drone, roboți, camere video sport sau pentru filmări la 360⁰) până la accesorii.

Campania se desfășoară atât pe platforma Quickmobile.ro cât și pe shop-ul internațional QuickMobileShop.com, pe 18 noiembrie, în intervalul orar 00:00 – 22:00.  În magazinele fizice din România, produsele sunt disponibile la prețuri promoționale de vineri până duminică, 20 noiembrie, conform programului normal de funcționare.

Mai jos puteți vedea produsele cu mega reducere, dar și reducerile pe categorii de produse:

Toate oferta Quickmobile de Black Friday 2016, o veti putea vedea AICI

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)