Stiri

Codul sursă al League of Legends a fost furat în urma unui atac cibernetic, iar noi coduri ar putea apărea pe internet, avertizează Riot

Săptămâna trecută s-a aflat că Riot Games, editorul jocului League of Legends, a fost subiectul unui atac ransomware, iar acum compania a dezvăluit amploarea pagubelor. Vestea bună este că datele utilizatorilor nu par să fi fost afectate de acest atac. Cu toate acestea, vestea nu este atât de bună pentru Riot însăși, deoarece au confirmat că a fost furat codul sursă pentru League of Legends, pentru jocul mobil Teamfight Tactics și pentru o parte din vechiul lor software anti-cheat. Riot nu va plăti răscumpărarea pentru a recupera codul.

În timp ce acest lucru este în mod evident o durere de cap pentru Riot, ei avertizează, de asemenea, că acest lucru ar putea fi o binecuvântare pentru trișorii din League of Legends. Într-o notă oarecum mai ușoară, ei avertizează, de asemenea, că în cod se pot găsi diverse moduri și caracteristici experimentale, dar că nu este garantată o lansare completă pentru niciunul dintre aceste lucruri.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: