Device-uriReview-uriTehnologieTelefoane

Cum fotografiază Samsung Galaxy Note10 Plus

Timp de mai bine de trei saptamani am pe mana unul dintre cele mai recente flasghip-uri ale companiei Samsung, Galaxy Note10 Plus. Un smartphone care se remarca in special prin display-ul imersiv, design-ul premium, stylus-ul integrat si in camera foto.

Testez device-ul prin intermediul programului Orange Smartphone Tester si poate fi gasit la un pret de 825 euro cu abonament Orange Me 30(link achizitie).

Samsung Galaxy Note10 Plus este al doilea smartphone-ul din portofoliul Samsung, ce vine cu un sistem cvadruplu, alcatuit dintr-un senzor principal de 12MP cu diafragma variabila(f/1.5 – f/2.4), ultra wide angle de 16MP cu deschdere f/2.2, telephoto de 12MP cu deschidere f/2.1 si ToF 3D.

Pe timp de zi, adica pe timp de luminozitate buna, fotografiile sunt fara doar si poate unul dintre cele mai bune, avand parte de o expunere corecta, de o gama larga de culori care sunt reproduse corect si de un contrast bine ajustat.

Daca ar fi sa vorbim despre camera telephoto, diferente fata de cea principala nu prea sunt. Nivelul de detalii este la fel de ridicat, iar culorile sunt asemanatoare. Mi-ar fi placut totusi ca in locul acestui zoom 2x, sa fie chiar un zoom 5x asa cum regasim pe Huawei P30 Pro(review).

In ceea ce priveste camera ultra wide, pai aceasta te va ajuta sa surprinzi cat mai mult detalii intr-o fotografie. Dupa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos, nu distorsioneaza, iar luminozitatea, culorile nu difera fata de camera wide.

Pe timp de noapte, Note 10 Plus nu se lasa mai prejos realizand fotografii de exceptie cu toate cele 3 camere: wide, ultra wide si telephoto. Singurul lucru pe care l-am remarcat ar fi faptul ca procesarea se face o idee mai greu. Primim la bord de asemenea si un mod night, care este destul de ok, reduce nivelul de zgomot din imagini si ilumineaza destul de putin zonele intunecate(modul Night de pe Huawei P30 este net superior).

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: