eMAG showroom Sibiu

Dupa deschiderea celui de-al doilea showroom din Bucuresti in Titan, eMAG a anuntat astazi si deschiderea la Sibiu a celui mai mare showroom din provincie. Showroom-ul are aproape 600 de metri patrati si este localizat pe strada Sibiului nr. 10, Șelimbăr.

In noul showroom vor fi expuse peste 600 de produse și accesorii din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech. Se estimeaza ca anual vor fi livrate in acest showroom peste 80.000 de comenzi.

„Deschiderea showroom-ului din Sibiu, primul inaugurat anul acesta în provincie, face parte din strategia eMAG de extindere în zona de vest, pentru a fi mai aproape de și mai mulți clienți, oferindu-le cea mai bună experiență de cumpărare online și offline.

În plus, la Sibiu, venim cu o altă premieră eMAG, showroom-ul pe care îl deschidem acum va fi transformat, din luna septembrie, în primul eMAG showroom drive. Le vom oferi astfel clienților un argument în plus să îmbine shopping-ul online și offline, iar cei care nu au mai comandat până acum vor avea încă un motiv să facă pasul spre comerțul online, pentru că le vom spori confortul. Clienții care vor plasa o comandă online vor putea intra în posesia produselor fără să coboare din mașină.” declară Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Clienții care vor plasa în showroom-ul din Sibiu comenzi de minimum 2.000 de lei, în prima lună de la deschidere, vor beneficia de oferta de 24 de rate fără dobândă, prin eCREDIT. În aceeași perioadă, eMAG oferă în showroom-ul din Sibiu reduceri suplimentare pentru categorii diferite de produse.