Dupa deschiderea celui de-al doilea showroom din Bucuresti si primului showroom din Sibiu, eMAG a anuntat oficial ieri deschiderea unui nou showroom in Timisoara. Showroom-ul are aproape 900 de metri patrati si este situat pe Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 2-5.

„Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piața bunurilor de larg consum, ne dorim să venim și mai aproape de clienții noștri din vestul țării, într-una din cele mai populate zone ale Timișoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a orașului, vom avea expuse peste 1.000 de produse, în aproape 900 de metri pătrați. Estimăm că noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”, declară Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Clienții eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 1.000 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech.

În perioada 12-15 octombrie, eMAG oferă, în noul showroom din Timișoara, reduceri exclusive, de până la 45%, pentru diferite categorii de produse, de la electrocasnice și electronice, până la produse de îngrijire personală. Clienții care vor plasa comenzi direct în showroom vor putea achiziționa produsele în 12 rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături partenere. Intreaga oferta AICI

Cateva reduceri pe care le puteti gasi in showroom:

  • Huawei P9 Lite 2017 – 769 LEI
  • Samsung Galaxy J5 2017 – 909 LEI
  • Televizor LED Smart Samsung – 999 LEI;
  • Masina de spalat rufe Slim HotPoint – 799 LEI