eMAG Extreme Digital

Instant Money Back este cel mai nou serviciu de transfer instant al banilor lansat de către retailer-ul eMAG, astfel clienții care efectuează plați online cu un card salvat primesc in maximum 30 de minute de la soluțiunea comenzii, contravaloarea produselor returnate.

Pentru a beneficia de acest seriviu, clientii pot utiliza cardurile deja salvate in contul eMAG sau pot salva cardul la finalizarea comenzii. Instant Money Back foloseste tehnologia Moneysend dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro și tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit și Visa Electron. Serviciile sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plăți online PayU, lider pe piața din România, și a băncii certificate pentru acest tip de tranzacții, Alpha Bank Romania

Vezi oferta eMAG AICI.

Declarație oficiala:

„Credem că introducerea acestui nou serviciu va oferi mai mult confort și încredere clienților eMAG care folosesc opțiunea de plată online prin intermediul cardului salvat. Instant Money Back este o modalitate prin care dorim să răsplătim încrederea celor peste 700.000 de clienți cu cardul salvat în cont, care de acum pot avea banii înapoi pe card în câteva minute de la soluționarea returului produselor și îi vor putea reutiliza imediat”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.