Facebook FB5 design nou

Ieri a avut loc conferinta anuala F8, unde Mark Zuckerberg a anuntat mai multe schimbari pe care le va suferi atat Facebook, cat si celelalte aplicatii din portofoliu.

Zucc crede ca “viitorul va fi privat”, astfel ca noi toti vom putea avea cele mai personale conversatii, fara sa ne mai facem griji ca hackerii, guvernele sau chiar reprezentantii Facebook ar putea vedea ceea ce discutam.

Pe langa tot acest accent schimbat de pe public pe privat, aflam de noua varianta de Facebook pentru desktop si mobil, denumita FB5, ce pune foarte mare accent pe comunicati, mai precis pe Grupuri si Story-uri. Observam si din imagini faptul ca interfata de desktop este una mult mai clean si dominata in principal de alb. Va exista de asemenea si o versiune dark mode.

Facebook Dating Secret Crush

O alta noutate o reprezinta introducerea extensiei Secret Crush pe partea de Facebook Dating(functie similara cu Tinder disponibila in doar 15 tari, nu este inclusa Romania), ce permite selectarea de pana la 9 persoane pe care ai crush. Platforma se va dezvolta mai mult si pe partea de job-uri, exsitand o comunicare mult mai buna intre potentialii angajati si angajatori.