#FaceofRomania - Huawei Romania
#FaceofRomania - Huawei Romania

Prin intermediul campaniei #FaceofRomania, Huawei isi propune sa contribuie la promovarea imaginii tarii si a romanilor prin intermediul portretelor acestora. 

Avand la baza conceptul “Fiecare chip spune o poveste”, 10 fotografi talentati(Cristian Suțu, Vlad Eftenie, Barna Nemethi, Dragoș Asaftei, Sorin Onișor, Tiberiu Arsene, Raluca Ciornea, Marius Bărăgan, Călin Stan și Andrei Runcanu) vor surprinde timp de doua luni, cu modelele de varf Huawei P10 si Huawei P10 Plus, portretele a sute de romanii cu povesti impresionante si motivationale.

In urmatoarea etapa a campaniei, toti romanii vor putea participa activ la campanie prin incarcarea portretelor celor pe care ii admira sau despre care considera ca reprezinta cu succes “Fata Romaniei”.

Mai multe detalii insa pe site-ul oficial www.faceofromania.com.

Declaratie oficiala:

“Am observat că românii sunt mândri de țara lor și de poveștile proprii sau ale cunoscuților, însă vor să aibă ocazia să împărtășească cu întreaga lume o altă “Față a României”. Vârfurile noastre de gamă ale familiei P (P10 și P10 Plus), smartphone-urile care integrează o funcție dedicată portretelor expresive, sunt uneltele potrivite pentru a surprinde chipuri în spatele cărora se află unele din cele mai frumoase povești ale românilor. Așa că, ideea campaniei a venit natural: de ce să nu surprindem și să împărtășim cu lumea întreagă portretele cu care românii se mândresc?”, a declarat Fred Wangfei, Director Huawei Consumer Group România.