CompaniiDiverse

Foodpanda lansează noul serviciu de livrare a cafelei în București

Clienții foodpanda au acces din aceasta luna un nou seriviciu, ce le ofera posibilitatea comandarii de cafea de la peste 40 de cafenele partenere. Deocamdată, noul serviciu din interiorul platformei este disponibil în Bucuresti, pentru a fi extins in viitor si in orase precum Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Prin noul serviciu, foodpanda se adresează preponderent clienților care lucrează în birouri, iar programul nu le permite să ajungă să-și achiziționeze cafeaua din locația preferată. Astfel, aceștia au posibilitatea să-și comande cafeaua, urmând același proces de comandă pe platformă ca și în cazul preparatelor culinare. Suma minimă pentru o comandă diferă în funcție de cafeneaua aleasă, însă nu va depăși 24,99 lei.

În prezent, clienții foodpanda pot comanda cafea de la peste 40 de cafenele din București, de la branduri precum: Tucano, The Coffee Shop sau Handsome Monk, dar și de la cafenele independente deținute de antreprenori locali, precum: UrBarn sau Teto.

Odată cu lansarea serviciului de livrare de cafea, foodpanda desfășoară campania 1+1 gratis, disponibilă până pe 19 septembrie, pentru comenzile de la cafenelele participante în campanie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: