Samsung Galaxy A90 5G (1)

Samsung are in dotare pana acest moment 3 smartphone-uri flagship cu conectivitate 5G: Galaxy S10 5G, Galaxy S10 Plus 5G si Galaxy Note10 Plus 5G. Ieri compania sud coreeana a prezentat Galaxy A90, primul device midrange din portofoliu ce vine cu capabilitate 5G.

In interior capatam un hardware de smartphone flagship, un procesor Snapdragon 855 de tip octa-core, 6/8GB memorie RAM si 128GB memorie interna ce poate fi extinsa printr-un SD Card de pana la 512GB.

Galaxy A90 5G este construit in jurul unui cadru din metal si vine cu sticla atat pe fata, cat si pe spate. Vine cu un ecran similar cu cel de pe Galaxy A70(review), un Super AMOLED de 6.7 inch FULL HD in format Inifinity-U, asta datorita faptului ca vine cu un notch in forma de U, ce include o camera de selfie de 32MP.

Vine cu un sistem triple camera, alcatuit dintr-un modul principal de 48MP, un modul ultra wide angle de 8MP si un senzor de adancime de 5MP. De asemenea, camerele sunt asistate de functii precum Super Steady, Scene Optimizer, Flaw Detector si Live Focus Mode.

Ce trebuie sa mai stii despre Galaxy A90 5G este faptul ca suporta Samsung DeX, fiind astfel primul smartphone din seria Galaxy A care suporta aceasta functionalitate si vine cu o baterie de 4.500 mAh ce suporta incarcare rapida de pana la 25W.

Samsung Galaxy A90 5G va fi disponibil spre vanzare in doua variante de culoare, alb si negru, la un pret aproximativ de 680 de euro.