Diverse

Am fost la Dreamhack Bucharest 2016

Am fost weekend-ul trecut la cel mai mare eveniment de gaming din Romania, Dreamhack Bucharest 2016. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalenta, de pe 16 pana pe 18 septembrie. Este pentru prima data cand particip la un eveniment dedicat gaming-ului. Vineri am ajuns la ora 10:30 la Sala Polivalenta, unde am participat la doua evenimente de presa ale companiilor Benq si Lenovo.

Benq a prezentat cateva monitoare si o placa de sunet, iar Lenovo a prezentat noi produse din seria Y pentru gaming: Ideacentre Y900 Razer Edition și monitoarele curbate din seria Y27. Pentru bloggeri, la standul Benq a avut loc un concurs de Street Fighter V, iar la Lenovo un concurs de Counter-Strike:Global Offensive.

Standurile dedicate companiilor, precum HP, Benq, TP-Link, evoMAG etc. au fost pozitionate pe lateralele Salii Polivalente. In sala principala se gaseau numai standurile companiilor Lenovo si Monster. La fiecare stand se organizau concursuri de gaming(Heartstone, CS:GO,FIFA 16 etc.) si tot felu de tombole cu premii. Celor care li se faceau foame isi puteau cumpara o felie de pizza de la standul special Jerry’s Pizza, ce costa doar 5 lei sau puteau sa mearga 10 minute, pe jos, pana la Mc Donald’s-ul de pe Soseaua Oltenitei. In comparatie cu anul trecut, numarul locurilor pentru spectatori a fost suplimentat.

M-a deranjat faptul ca nu gaseai vreun cos de gunoi, iar toate gunoaiele erau aruncate pe jos. Intrarea in sala polivalenta si inregistrarea se realiza in mai putin de doua minut(ti se scana biletul si primeai o bratara).

Au avut loc si doua evenimente neplacute. Primul a avut loc vineri seara, pe la ora 19:00. La standul Zowie se organiza o tombola, ce avea ca premii niste tricouri si un monitor. La sfarsit, dupa ce a fost extras castigatorul monitorului, „boii” au inceput sa huiduie organizatorii concursului. In ultima zi multimea a inceput sa arunce cu gunoaie in prezentatori, iar in timpul meciului Virtus.pro-Cloud9 erau bannere cu „They are A” si „They are B”. Paza ar fi trebuit sa isi faca mai bine treaba in aceste cazuri.

Si cateva momente funny de la eveniment:

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: