Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Stiri

Gama de monitoare Philips E1 dedicată stilului de lucru hibrid, se extinde cu trei noi modele concepute pentru a spori productivitatea

Philips Monitors lansează patru noi modele de monitoare dezvoltate special pentru stilul de muncă hibridă. Echipate cu toate elementele esențiale de care au nevoie profesioniștii, dar și cei care lucrează la distanță, aceste noi modele îi vor ajuta pe utilizatori să rămână conectați și să își îmbunătățească productivitatea, totul la un preț competitiv. 

Imagini mai clare și confort ridicat în timpul utilizării

Modelele Philips 24E1N1100A (23,8″/60,5 cm) și 27E1N1100A (27″/68,6 cm) prezintă un design elegant, cu ramă îngustă, care poate fi integrat cu ușurință inclusiv în configurații cu mai multe monitoare. Sistemul de gestionare a cablurilor oferă utilizatorilor posibilitatea de a organiza spațiul de lucru într-un mod mai eficient, având ca rezultat un birou mai ordonat. Grație echipării celor două modele cu panouri IPS ce au o rezoluție FHD, imaginile afișate sunt clare și dispun de culori mai bogate.

Printre caracteristicile noi se numără rata de reîmprospătare de 100 Hz, timpul de răspuns de 1 ms MPRT și compatibilitatea cu tehnologia Adaptive Sync. Aceste funcții noi îmbunătățesc nu doar experiența de utilizare prin redarea precisă și rapidă a imaginilor, dar și cea a gaming-ului ocazional în momentele de relaxare. Mai mult, cele două modele prezintă opțiuni dedicate jocurilor precum Smart Image și Game Mode. Cele două monitoare încorporează câte două difuzoare stereo de 2W care vin în ajutorul utilizatorilor atunci când vor să se bucure de conținut multimedia. De asemenea, oboseala ochilor este redusă datorită unor funcții precum LowBlue Mode sau Flicker-free.

USB-C pentru flexibilitate și productivitate sporită

Modelul Philips 27E1N1600AE este special conceput pentru a îmbunătăți conectivitatea biroului de acasă, integrându-se cu ușurință în multiple scenarii de utilizare. Ecranul său este dotat cu un panou IPS de 27″ (68,6 cm), cu o rezoluție QHD pentru imagini mai clare și compatibilitate HDR pentru un contrast îmbunătățit. Pe lângă toate caracteristicile prezente în modelele anterioare din linia E1, acest monitor dispune în plus și de conectivitate USB-C 3.2 cu tehnologia Power Delivery de 65W. Cu ajutorul unui singur cablu subțire și reversibil se pot alimenta cu energie diferite dispozitive precum laptopurile sau tabletele compatibile, facilitând în același timp transferul de date la viteză înaltă. Un alt beneficiu al utilizării unui monitor echipat cu port USB-C este reducerea numărului de cabluri de pe birou și implicit menținerea ordonată a spațiului de lucru. Pentru un confort suplimentar în timpul orelor lungi de lucru, acest model este prevăzut cu un suport reglabil pe înălțime de 100 mm. De asemenea, acesta permite și înclinarea ecranului pentru a se adapta nevoilor ergonomice ale fiecărui utilizator.

Preț și disponibilitate

Cele trei modele vor fi disponibile începând de luna următoare la prețurile recomandate de mai jos:

Philips 24E1N1100A – 591 lei

Philips 27E1N1100A – 691 lei

Philips 27E1N1600AE – 1238 lei

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: