Stiri

Globalworth semnează un contract de inchiriere cu CEO Clubs – Noul parteneriat aduce în Globalworth Tower cea mai importantă rețea de business networking din România

Globalworth, cel mai mare investitor în sectorul imobiliar de birouri din Europa Centrală și de Est, anunță astăzi un nou parteneriat, cu CEO Clubs, membru al comunității elitiste Superbrain pentru management de top al companiilor și una dintre cele mai importante rețele de networking de business din țară.

Globalworth a semnat un contract de închiriere cu CEO Clubs pentru  spații de birouri într-una dintre clădirile emblematice din București, Globalworth Tower. Noua casă a CEO Clubs  își va primi membrii la etajul 10, într-un spațiu generos de peste 400 mp, începând cu data de 1 septembrie 2023. Pe lângă evenimentele binecunoscute organizate de club, noul sediu va fi pus la dispoziția exclusivă a membrilor pentru întâlnirile  de afaceri ale acestora.

CEO Clubs, fondat în România acum mai bine de un deceniu, numără în prezent peste 300 de membri și a curatoriat peste 1.000 de CEO și proprietari ai unora dintre cele mai importante companii din țară. Demonstrând constant valoarea sa pe piața din România, cât și cererea mare pentru platforme de leadership de top, clubul include în prezent entități ca Owners Club, Executives Club și CEO Clubs Transylvania, fiecare organizând întâlniri și activități exclusiviste pentru membri. Toate acestea le oferă liderilor de afaceri oportunitatea să interacționeze și să învețe unii de la ceilalți într-un mediu relaxat, să construiască relații de încredere și să își conducă afacerile bucurându-se de timpul valoros petrecut împreună.

CEO Clubs International România, cu accentul său pe dezvoltarea leadership-ului și promovarea unei culturi a inovației, se încadrează perfect în viziunea noastră, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth România. Acest parteneriat reflectă angajamentul nostru continuu pentru susținerea comunității de afaceri din inima Bucureștiului. Suntem entuziasmați de mediul foarte dinamic pe care CEO Clubs îl va aduce în Globalworth Tower.

Suntem încântați să ne mutăm în Globalworth Tower, o referință a calitații atunci când vorbim despre spații de birouri, a declarat Sotiris Chatzidakis, fondatorul CEO Clubs International România. Noul sediu al CEO Clubs va oferi un mediu stimulant pentru cei peste 300 de membri ai noștri, unde vor putea să îndrume și să învețe deopotrivă, să se conecteze și să se dezvolte. Fără îndoială, noua noastră locație ne va îmbunătăți eforturile de a aduna laolaltă actorii principali de pe scena afacerilor românești.

 

Globalworth Tower, clădirea fanion a Globalworth din București, dispune de o suprafață totală închiriabilă de 54.000 mp și de o accesibilitate excelentă. Globalworth Tower este prima clădire atât din România, cât și din Europa de Sud-Est, care a primit acreditarea LEED Platinum, cea mai înaltă recunoaștere din zona sustenabilitătii. Clădirea de birouri premium este una de „Clasa A” si are o înălțime de 120 m și 26 de etaje supraterane.

 

Globalworth Tower combină funcționalități tehnice avansate cu caracteristici din zona sustenabilității și asigură un echilibru perfect între spațiile generoase de birouri și spațiile de retail de la parterul clădirii. Situată în apropierea mall-ului Promenada, clădirea de birouri se află într-un nod de transport public, cu acces rapid la metrou, tramvai și autobuze. Printre chiriași se numără Anritsu, Bunge, Ferrero, Huawei, Inditex, Mega Image, NNDKP, Prime Kapital, Vodafone, Wipro, Naxxar, Regina Maria, Aera, Crowdstrike.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: