Device-uriWearable-uri

Google si LG vor lansa doua ceasuri inteligente pe data de 9 februarie

Evan Blass, cunoscutul leaker de pe Twitter, a dezvaluit oficial faptul ca pe data de 9 februarie, Google si LG vor lansa primele ceasuri inteligente ce vor rula Android Wear 2.0. Cele doua smartwatch-uri se vor numi Watch Sport si respectiv Watch Style.

LG Watch Sport va veni cu un display circular OLED de 1.38 inch, rezolutie 480×480 pixeli, cu 768MB RAM, cu 4GB memorie interna si cu o baterie de 430 mAh. In ceea ce priveste conectivitatea, smartwatch-ul va veni cu Wi-Fi, Blueooth, 3G, 4G, GPS si NFC ce le va permite utilizatorilor sa faca plati cu ceasul prin Android Pay. De asemenea, va veni cu un senzor de masurare a ritmului cardiac si dispune de certificare IP68, ceea ce ii va garanta rezistenta la apa si la praf.

Pe de alta parte, LG Watch Style va veni cu un display circular P-OLED de 1.2 inch, rezolutie 360×360 pixeli, cu 512MB RAM, cu 4GB memorie interna si cu o baterie de 240 mAh. Din pacate ceasul nu va veni cu 3G, 4G, GPS si NFC sau cu un senzor de masurare a ritmului cardiac, ceea ce inseamna ca această variantă va fi mult mai ieftină.

Ambele smartwatch-uri vor fi lansate cu Android Wear 2.0, ceea ce va duce la bord si noul asistent Google, prezent in acest moment pe smartphone-urile Google Pixel si Pixel XL.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: