Device-uriLifestyleReview-uri

Review MSI Modern 14 C12M cu i5-1235U – 10 Nuclee putere! În format elegant și compact!

Notebook-ul MSI Modern 14 C12M este cel mai nou din gama și ia locul celor vechi, în catalogul de ultraportabile al firmei asiatice. Dispozitivul actualizat este prezentat ca un nou capitol dintr-o saga care satisface de ani de zile nevoile de producție cu calculatoare ultra portabile, elegante și de ultimă generație. Pregătit să continue să exceleze în stil și design, MSI Modern 14 este un adevărat aliat al celor din segmental business.

Modelul de referință C12M vine ca unul dintre noile și elegantele ultrabook-uri din seria Modern de la MSI. Un computer dezvoltat cu tehnologie de ultimă generație pentru a ne stimula obiectivele de lucru și de studiu.

Utilizatorii cu un stil de viață activ și dinamic sunt în centrul atenției mărcii atunci când vine vorba de încurajarea acestei familii. De aici și efortul de a construi un dispozitiv elegant, ușor și robust, care să treacă testele militare riguroase. Cu o greutate de 1,4 kg, Modern 14 își acoperă șasiul extraordinar cu finisajul întunecat Classic Black.

MSI oferă un produs optimizat pentru performanță productivă și confort sporit. Cel mai bun exemplu este tastatura sa, a cărei cursă a tastelor de 1,5 mm ne oferă experiența de tastare eficientă și ergonomică pe care o căutăm. În plus, datorită retroiluminării albe, este posibilă utilizarea computerului fără a depinde de iluminarea externă.

Panoul IPS de 14 inchi caracteristic acestei familii se mândrește cu margini subțiri. Cu toate acestea, pentru ecranul ultrabook-ului nu s-au mulțumit doar cu un ecran Full HD. Ni se oferă un spațiu de lucru mai productiv, permițând o înclinare de 180 de grade și încorporând funcția Flip-n-Share pentru partajarea ecranului cu un singur clic.

Pentru noua serie MSI Modern 14, producătorul său se bazează pe noile procesoare Intel din a 12-a generație. Noile procesoare  vin pe piața de consum cu promisiunea unui salt enorm în materie de performanță. În cazul particular al referinței care este protagonistă în review, avem Intel® Core™ i5-1235U. Procesorul garantează performanțe fără precedent prin intermediul a zece nuclee, atingând viteze de 4,4 GHz, susținute de 12 MB de memorie cache. Putere care, în mod surprinzător, nu îi afectează eficiența energetică, având o TPD de bază de 15 W.

La fel ca majoritatea dispozitivelor concepute pentru munca productivă, acest ultrabook utilizează grafica integrată Intel Iris Xe a procesorului. Acest lucru nu ar trebui să reprezinte o problemă dacă suntem clari cu privire la obiectivele pe care trebuie să le atingem. Pentru a asigura procese fluide, există 8 GB de memorie DDR4 3200 MHz la bord. Pentru stocare, acesta are un SSD NVMe PCIe rapid cu o capacitate de 512 GB.

Un dispozitiv care poartă eticheta Modern ar trebui să se străduiască să țină pasul cu cele mai recente progrese tehnice, ceea ce include soluții de conectivitate. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că acesta încorporează unele dintre cele mai recente opțiuni de conectivitate. Acest produs ultra-compact se poate lăuda chiar și cu capacități excelente, profitând la maximum de profilul său limitat. Părțile laterale ale modelului C12M integrează o gamă variată de porturi USB. Ideea este de a avea atâtea câte sunt necesare. Portul USB-C, care vă permite să încărcați dispozitivele conectate, iese în evidență.

La fel de utile sunt și ieșirea HDMI, mufa audio combo, întotdeauna utilă, și cititorul de carduri Micro SD, la îndemână. Dar cel mai important aspect al acestei secțiuni este, fără îndoială, sistemul de comunicații fără fir. Pentru aceasta, Modern folosește fantasticul standard Wi-Fi 6, gestionat de tehnologia Intel AX201, care oferă, de asemenea, Bluetooth 5.2.

Pentru ca MSI Modern 14 să devină companionul vostru de zi cu zi pentru muncă și puțin gaming, trebuie să fie pregătit să reziste multe ore. Pentru că durata de viață a bateriei este o prioritate pentru un dispozitiv de productivitate. Referința are avantajul consumului redus de energie al configurației sale, care este inteligent exploatat de producător cu o baterie cu 3 celule de 52 Whr. Cu el suntem asigurați de rezistență chiar și pentru cel mai activ utilizator. MSI testează computerul la extrem cu o serie de teste de productivitate, certificând o autonomie de până la 10 ore.

Relansarea pe care acest MSI Modern 14 o reprezintă pentru o linie de dispozitive dintre cele mai elegante ale mărcii implică, fără îndoială, încorporarea celei de-a 12-a generații de procesoare Intel. Un nou început care oferă un salt de productivitate pentru utilizatorul care abordează fiecare zi cu pasiune. Nu există nicio îndoială că acest model se poziționează ca o propunere excelentă în cadrul sectorului competitiv al ultraportabilelor, datorită hardware-ului avansat și a configurației echilibrate.

 

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: