Companii

Huawei anunță o serie nouă de oferte speciale pentru siguranța utilizatorilor

In urma cu doua zile, Huawei Romania a anuntat o serie de servicii noi, special concepute pentru ca utilizatorii de produse HUAWEI să se bucure de prețuri de service avantajoase și pentru a-i încuraja să evite cât mai mult deplasările care au ca scop menținerea dispozitivelor în cele mai bune condiții. Astfel, avem parte de noi ofera speciale pentru serviciul door-to-door, garanțiile în curs de expirare sau serviciile de înlocuiri piese.

HUAWEI extinde serviciul door-to-door deja disponibil pentru utilizatorii care dețin produse aflate în garanție. Începând cu data de 27 aprilie și până pe 27 mai, preluarea de la domiciliu a dispozitivelor care au nevoie de asistența specialiștilor din centrele de service este gratuită pentru toate dispozitivele HUAWEI, inclusiv pentru cele care nu dispun de garanție. Serviciul door-to-door a fost deja lansat și acoperă toate categoriile de produse HUAWEI: smartphone-uri, laptop-uri, tablete, ceasuri inteligente, routere și modemuri, transportul fiind gratuit.

Consumatorii pot solicita serviciul door-to-door în următoarele moduri:

  • Prin intermediul liniei telefonice de asistență HUAWEI, acum cu program prelungit. Utilizatorii pot apela numărul 0800 400 896 de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 18:00 și sâmbăta în intervalul orar 10:00 – 17:00.
  • La numărul de WhatsApp 0755 6688 77 pentru contact rapid.

De asemenea, tot intre 27 aprilie si 27 mai, compania ofera o reducere de pana la 30% pentru serviciile de inlocuire a placii de baza sau a ecranului in centrele de service disponibile. Un alt lucru important, ar fi ca acela ca pentru toate dispozitivele disponibile în portofoliul HUAWEI – smartphone-uri, laptop-uri, tablete, dispozitive purtabile, audio și routere – a căror garanție expiră în perioada 15 martie – 14 iunie 2020, compania prelungește gratuit garanția produselor până pe data de 15 iunie 2020.

În ceea ce privește centrele de service HUAWEI, Huawei Customer Service Center, situat în Strada Nicolae Bălcescu nr.23A, București, a fost redeschis și funcționează cu program special. În cadrul service-ului autorizat din București, sterilizarea produselor se face cu ajutorul unui dispozitiv UV care îndeplinește toate normele de igienă impuse de contextul actual.

Totodată, utilizatorii se pot bucura de un dispozitiv curat și sigur, urmând un procedeu de igienizare format din 5 pași, după cum urmează:

  • Deconectarea dispozitivului de la orice sursă externă de curent.
  • Îndepărtarea husei de protecție și a accesoriilor conectate.
  • Pregătirea unei bucăți de material sau a unui tampon îmbibat cu alcool sau cu lichidul unui spray cu o concentrație de aproximativ 75% alcool medicinal.
  • Curățarea display-ului, a carcasei și a părților laterale ale dispozitivului, cu o grijă sporită la zonele sensibile (porturi, fante sau lanternă).
  • Uscarea completă a device-ului, timp de 5 minute, până la următoarea utilizare.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: