Stiri

HUAWEI dă startul concursului XMAGE 2023

HUAWEI lansează oficial competiția anuală HUAWEI XMAGE AWARDS 2023.

Gândită ca o platformă care încurajează fotografia cu smartphone-urile HUAWEI, competiția anuală celebrează inspirația și creativitatea surprinse prin fotografii și videoclipuri uimitoare cu dispozitive HUAWEI din întreaga lume.

Din 2017, utilizatori din peste 170 de țări și regiuni au participat la competiția anuală, acumulând aproape 4 milioane de înscrieri până în prezent. Acest lucru face ca HUAWEI XMAGE AWARDS să fie o rezervă culturală proprie, care conține o bucată din istoria umanității din perspectiva oamenilor din întreaga lume.

Surprinde și inspiră: o nouă direcție pentru XMAGE AWARDS

Competiția XMAGE AWARDS de anul acesta își dorește ca fotografii de pretutindeni – ocazionali sau profesioniști – să caute inspirație în fotografiile lor. XMAGE oferă utilizatorilor de smartphone-uri HUAWEI o șansă de a deveni artiști pentru a-și dezvolta stilul de fotografie și a profita de momentele lor ideale de inspirație.

La fel ca viziunea din spatele tehnologiei lentilelor HUAWEI, XMAGE AWARDS recentrează inspirația și inovația în arta fotografiei. Numele competiției reprezintă progresele și angajamentele continue ale HUAWEI în domeniul imaginilor mobile, care oferă o experiență de fotografie mobilă unică, extraordinară și plină de bucurie pentru consumatorii globali.

Lansată în 2022, marca XMAGE se concentrează pe sistemul optic, structura mecanică, tehnologia imaginii și procesarea imaginii în fotografie. Toți cei patru piloni ai XMAGE formează acum principiile noilor și viitoarelor tehnologii foto pentru smartphone-urile de la HUAWEI, cum ar fi cea mai recentă cameră Ultra Aperture a HUAWEI Mate 50 Pro și camera telefoto ultra luminoasă a HUAWEI P60 Pro, ce urmează să debuteze în curând, pe care participanții le pot experimenta și testa.

Noua categorie de ‘plimbare nocturnă’ pentru a surprinde minuni în întuneric

Competiția de anul acesta pune accentul pe darea tonului și inspirarea creativității, cu următoarele categorii: Night Walk, Portret, Artă și Modă, Outdoor, Hello Life, Storyboard, Acțiune și Storytelling. Dintre acestea, Night Walk este cea mai nouă categorie adăugată, încurajând utilizatorii să fotografieze minunile ascunse ale vieții de noapte.

Premii atractive, noua listă de jurați și alte informații despre competiție

În acest an vor fi acordate următoarele premii: 3 câștigători ai Marelui Premiu, 24 de câștigători ale celor mai bune imagini din categorii, 27 de câștigători pentru locul secund și 5 mențiuni de vor fi selectate pentru competiție. Câștigătorii pot primi până la 10.000 USD premii în bani.

De asemenea, un nou juriu a fost invitat să participe la concurs. Acesta include cinci profesioniști renumiți cu perspective și medii profesionale diverse: Chen Xiaobo, Vicepreședinte al Asociației Fotografilor din China; fotograful de modă chinez Pei Tongtong; fotograful de peisaj portughez Jose Ramos; fotograful de portret, australianca Jessica Hromas și Li Changzhu, vicepreședinte al departamentului de marketing al strategiei de consum din cadrul HUAWEI Consumer Business Group.

Înscrierile pentru XMAGE se vor încheia pe 15 august 2023.

Utilizatorii pot vizita canalul global XMAGE AWARDS 2023 pentru trimiterea imaginilor. Lucrările trebuie să conțină imagini sau videoclipuri capturate cu un telefon mobil HUAWEI și nu există restricții privind perioada în care a fost surprinsă fotografia sau modelul de telefon HUAWEI.

Pentru mai multe informații, termeni și condițiile generale ale competiției, precum și pentru înscrieri, te invităm să consulți site-ul web al competiției:

https://gallery.consumer.HUAWEI.com

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: