Companii

Huawei se situează pe locul 40 în Top 500 Cele mai Valoroase brand-uri din întreaga lume

Brand Finance a clasat Huawei pe locul 40 în topul celor mai valoroase companii din lume în 2017, compania urcând astfel 7 locuri față de poziția ocupată anul trecut.

Utilizând expertiza câștigată în materie de rețele mobile și echipamente, Huawei a reușit să devină unul dintre liderii mondiali în furnizarea de soluții IT&C și al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din întreaga lume.

După un an 2016 încununat cu succes, datorită investițiilor continue în cercetare și dezvoltare, dar și popularității telefoanelor lansate, precum cele din gama P: P9, P9 Plus și P9 lite, Huawei și-a menținut parcursul ascedent de la începutul anului, dovadă fiind premiile câștigate în cadrul CES 2017, mai ales pentru modelul Mate 9.

În plus, locul 40 în topul Brand Finance nu este singura recunoaștere globală a valorii brandului: Huawei a ocupat locul 72 în “Top 100 cele mai valoroase branduri la nivel global”, realizat de Interbrand, locul 50 în “Top 100 cele mai valoroase branduri la nivel mondial”, realizat de Brand Z, și a primit distincția “Best Consumer Electronics Brand” în clasamentul realizat în China de către compania GfK, “Best Brands 2016”.

Topul realizat de Brand Finance stabilește valoarea unui brand la nivel global, utilizând metodologia Royalty Relief, care analizează cât este dispusă o companie să plătească pentru licența de brand, în cazul în care nu ar deține brand-ul respectiv. Această abordare implică estimarea veniturilor viitoare atribuite brand-ului și calcularea unei rate privind cesiunea drepturilor de autor percepute pentru utilizarea mărcii.

Topul complet Cele mai Valoroase brand-uri în 2017 poate fi consultat aici: http://brandirectory.com/league_tables/table/global-500-2017

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: