Stiri

HyperX dezvăluie controller-ul de Xbox Clutch Gladiate cu fir și mouse-ul de gaming de ultimă generație Haste 2 la CES 2023

HyperX, echipa de periferice pentru gaming din cadrul HP Inc., și lider în gaming și esports, anunță astăzi extinderea gamei de produse cu noile produse – controlle-ul cu fir HyperX Clutch Gladite pentru Xbox și mouse-ul de ultimă generație HyperX Pulsefire Haste 2 pentru gaming, disponibil în versiuni atât wired, cât și wireless. Conceput pentru gameri dedicați de Xbox, Clutch Gladiate este primul controller de gaming de la HyperX care este certificat pentru Xbox și oferă ultra-confort și control precis pentru sesiuni de gaming extinse, în timp ce noul mouse Pulsefire Haste 2 vine cu un funcții de design la una dintre cele mai populare familii de mouse-uri de gaming.

„CES este momentul perfect pentru HyperX prin care să-și arate devotamentul față de produse de gaming de înaltă calitate pentru toți gamerii,” a spus Daniel Kelley, global head of marketing, HyperX. „Fie că te joci pe Xbox sau PC, HyperX vine cu cele mai noi produse de top de care gamerii să se poată bucura pentru gaming imersiv, cu libertate fără fire, comoditate și personalizare.”

Oferind noi niveluri de confort, performanță și control pentru toți gamerii, noile produse HyperX vor fi expuse la CES 2023 în cadrul Pepcom Digital Experience și la standul de demonstrații HyperX din cadrul hotelului Venetian (Venetian Tower #29-111) între 4 și 6 ianuarie. Printre alte detalii despre produse se numără:

Controller HyperX Clutch Gladiate cu fir pentru Xbox: Controller-ul HyperX Clutch Gladiate este construit pentru cei care folosesc Xbox, astfel încât să aibă parte de experiențe de gaming îmbunătățite și performanță maximizată. Controller-ul oficial cu fix pentru Xbox dispune de buton de blocare pentru „dual triggers” și butoane de pe spate reconfiburabile pentru a optimiza controlul și pentru a ajusta în funție de diferitele tipuri de gameplay. Mai mult, puternice motoare duale pentru vibrații adaugă feedback imersiv și intuitiv. Pe lângă asta, cu mânere texturate, Clutch Gladiate oferă confort și siguranță atunci când este ținut în mână și dispune și de o intrare de 3.5mm pentru a putea conecta cu ușurință căști cu fir.

Mouse de gaming HyperX Pulsefire Haste 2 cu fir: Mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire Haste 2 cântărește doar 53g1 și utilizează o carcasă ultra-ușoară, concepută special să ofere mișcări rapide. Acest mouse oferă până la rate de polling, care livrează mișcări ale cursorului rapide și cu precizie înaltă datorită senzorului HyperX 26K cu setări native pentru DPI la maxim 26K. De asemenea, mouse-ul utilizează switch-ul HyperX durabil și responsiv, bun pentru 100 de milioane de click-uri. Cablul Flexible HyperFlex 2 și tălpile PTFE lucrează împreună pentru a oferi gamerilor alunecare ușoară. Pulsefire Haste 2 este cusomizabil prin software-ul HyperX NGENUITY și permite utilizatorilor să personalizeze setările de DPI, iluminarea RGB2, rolul butoanelor, performanța senzorilor și macro-urile înregistrate. Pulsefire Haste 2 cu fir va fi disponibil în variante de culoare alb și negru.

Mouse de gaming HyperX Pulsefire Haste 2: Mouse-ul de gaming Pulsefire Haste 2 wireless oferă conectivitate wireless duală, prin Bluetooth®3 wireless și tehnologie wireless pentru gaming de 2.4GHz. Cântărind doar 62 grame1, mouse-ul Pulsefire Haste 2 wireless oferă mișcări mai rapide și până la 100 de ore durată de viață a bateriei cu o singură încărcare4. Pulsefire Haste 2 wireless livrează mișcări de cursor rapide și fluide cu senzorul 26K HyperX de înaltă precizie cu setări de DPI care ajung la 26K nativ. Cablurile flexibible HyperFlex 2 și tălpile PTFE lucrează împreună pentru a oferi o alunecare ușoară. Pulsefire Haste 2 wireless este customizabil prin software-ul HyperX NGENUITY și permite utilizatorilor să personalizeze setările de DPI, iluminarea RGB2, rolul butoanelor, performanța senzorului și macro-urile înregistrate. Mouse-ul de gaming Pulsefire Haste 2 wireless va fi disponibil în variante de culoare alb și negru.

Disponibilitate

Noile produse vor fi disponibile prin rețeaua de parteneri retail și etail a lui HyperX

Prețul de pe HyperX.com se poate schimba fără anunț în prealabil. Prețul de la parteneri poate varia.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: