Stiri

Iată cât va trebui să plătești pentru Galaxy S23

Seria Galaxy S23 se va oficializa în mai puțin de două săptămâni, iar partea bună este că, până acum, am aflat aproape tot ce trebuie să știm. Ieri, specificațiile tuturor celor trei modele au scăpat pe internet, iar anterior am văzut randări ale celor trei dispozitive. Prețul era ultima piesă din puzzle, iar astăzi avem puzzle-ul complet.

Cineva de pe Reddit se pare că a pus mâna pe un document intern sau pe un infografic în care este listat prețul celor trei modele Galaxy S23. Îl numesc document intern pentru că se referă la aceste dispozitive ca fiind Diamond, care, dacă nu știți, este numele de cod al acestor dispozitive.

DM1 este, bineînțeles, Galaxy S23, cu un preț începând de la 799 de dolari. Vedem apoi o majorare de 200 de dolari pentru varianta Plus și încă 200 de dolari pentru varianta Ultra. Merită menționat faptul că aceste prețuri sunt doar pentru variantele de bază, iar cu cât urci mai sus, cu atât plătești mai mult premium.

În acest moment, aproape totul despre viitoarea serie Galaxy S23 a fost confirmat. Am văzut cum arată telefoanele, am văzut specificațiile, iar acum am pus mâna pe prețurile oficiale. Deși aceste prețuri sunt pentru regiunea SUA, vă puteți aștepta și voi la prețuri similare după ce vor fi ajustate în regiunile voastre.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: