Stiri

Lentilele căștilor AR de la Apple se pare că vor fi livrate începând de luna viitoare

Vor exista mai mulți indicatori care să evidențieze faptul că setul de căști AR de la Apple se apropie de perioada de prezentare oficială. Acesta din urmă, potrivit unui raport, este vorba despre livrări de lentile care ar putea avea loc chiar luna viitoare.

Un raport cu plată publicat pe DigiTimes și reperat de MacRumors vorbește despre faptul că furnizorul Apple Genius Electronic Optical (GSEO) pregătește livrările de lentile pentru căștile AR. Presupunând că totul decurge conform planului, modulele de lentile ar putea începe să fie livrate chiar luna viitoare, iar acest lucru ar putea entuziasma mai mulți potențiali clienți și cititori, dar rețineți că anunțul oficial ar urma să aibă loc în toamnă, potrivit raportului.

Pentru cei care nu știu, sezonul de toamnă începe pe 23 septembrie, ceea ce înseamnă că lansarea căștilor AR ar putea avea loc cândva în trimestrul al patrulea al acestui an. Deși este o așteptare îndelungată, trebuie să știi că este pentru prima dată când Apple lansează un astfel de produs pentru mase.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: