Stiri

iPad Pro cu procesor Apple M2 este posibil să fie lansat în Octombrie

Se așteaptă ca Apple să mai aibă încă un eveniment de lansare înainte de a se pregăti pentru 2023, iar acesta este momentul în care compania este programată să anunțe familia iPad Pro M2 premium actualizată. Un nou raport afirmă că aceste noi modele sunt așteptate să sosească undeva în octombrie și ar trebui să stimuleze cota de piață a companiei în ceea ce privește miniplatele LED.

O nouă informație publicată pe DSCC de Ross Young vorbește despre modul în care impulsul dat de Apple odată cu lansarea M2 iPad Pro va permite creșterea cotei de piață a tabletelor mini-LED.

„În T2’22, OLED-urile au depășit MiniLED-urile pe piața tabletelor avansate din cauza încetinirii volumelor de MiniLED-uri pentru iPad Pro, obținând un avantaj de 60% la 40%, primul lor avans din T1’21. Cu toate acestea, având în vedere că se așteaptă lansarea unui nou iPad Pro în octombrie, panourile MiniLED ar trebui să-și reia poziția de lider în T3’22 și T4’22 cu o cotă de cel puțin 66% în fiecare trimestru. MiniLED-urile și-au menținut avantajul în T2’22 în ceea ce privește veniturile, în pofida unei cote de 40% din volume pe seama prețurilor lor mai mari.”

Creșterea vânzărilor ar trebui să contribuie la creșterea impulsului pentru tabletele mini-LED și, ca urmare, să le depășească pe cele OLED în ultimele luni ale anului 2022. Având în vedere că se zvonește că seria M2 iPad Pro nu se va lăuda cu schimbări externe masive, Mark Gurman de la Bloomberg crede că luna viitoare, Apple va proceda la o lansare prin comunicate de presă, mai degrabă decât prin organizarea unui eveniment fizic. Mergând pe această abordare poate însemna, de asemenea, că modelele actualizate de MacBook Pro care vor sosi luna viitoare, alături de noile modele iPad Pro, ar putea să nu fie dotate cu noile chipset-uri pe 3 nm, ci cu cele pe 5 nm

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: