Diverse

LifeBox va dona 8.000 de meniuri in spitale, prin MagicHELP

LifeBox, conceptul de healthy food delivery dedicat persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, a inițiat o campanie de sponsorizare a Asociației Magic, în cadrul căreia va livra 8.000 de meniuri în spitale până la finalul acestui an. Pe lângă meniurile livrate, compania va dona lunar și o sumă de bani. Valoarea cumulată a sponsorizării se ridică la 55.000 de euro.

Meniurile pregătite de LifeBox sunt livrate începând cu această lună și conțin masa de prânz și o gustare. Acestea vor fi livrate prin rotație, în fiecare săptămână, timp de patru zile, către familiile și aparținătorii copiilor internați în secțiile de oncologie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Sklodowska Curie” și din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București. În prezent, LifeBox și Asociația Magic fac demersurile necesare pentru a primi aprobare de a livra meniuri și la al treilea spital din Capitală. Potrivit reprezentanților companiei, toate inițiativele care implică donarea de mâncare trebuie să respecte o serie de reguli stricte prevăzute de unitățile sanitare, astfel că meniurile LifeBox livrate în spitale îndeplinesc toate aceste norme de alimentație.

“Uneori, chiar și cele mai dificile probe ale vieții pot fi trecute cu succes, dacă ai alături de tine o echipă care să îți dea curaj zi de zi și să te susțină până la capăt. Copiii cu afecțiuni grave și familiile lor au un sprijin puternic în Asociația Magic, o echipă inimoasă de oameni specializați în activități sociale. Proiectul MagicHELP – Rețeaua Solidarității, din care suntem mândri că facem și noi parte, reunește aceste familii cu copii grav bolnavi și companiile ce pot contribui cu produse sau servicii. Cu valori centrate în jurul unui stil de viață sănătos, bazandu-ne pe rolul nutrițional-afectiv pe care îl ocupă alimentația, întreaga noastră echipă, de la colegii din producție până la matinalii colegi de la delivery, este bucuroasă că se poate alătură acestei inițiative și ne-am dori ca din ce în ce mai multe persoane sau companii să se implice în astfel de cauze. Este atât de simplu să faci bine, iar sentimentul pe care îl trăiești făcând asta nu poate fi exprimat prin cuvinte, trebuie doar să-l experimentezi”, au declarat co-fondatorii LifeBox.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: