Stiri

M2 Pro Mac mini cu procesor cu 12 nuclee excelează în benchmark-uri, depășind M1 Max

Versiunea îmbunătățită a lui Mac mini M2 Pro este suficient de puternică pentru a bate SoC-ul M1 Max, potrivit celei mai recente scurgeri de date. Cifrele pe care urmează să le vedeți cimentează destul de mult faptul că desktop-ul compact va oferi un raport „preț/performanță” mai bun decât Mac Studio, care dispune de M1 Max pentru versiunea de bază.

Rezultatele single-core și multi-core ale Mac mini M2 Pro au apărut pe Geekbench 5, conform celei mai recente scurgeri de informații. Scorul single-core a fost de 1.952, în timp ce rezultatul multi-core a fost de 15.013.

În comparație cu M1 Max, SoC-ul care se găsește în modelul de bază al Mac Studio și în versiunile upgradate ale MacBook Pro 2021, MacRumors raportează că obține un scor single-core și multi-core de 1.727 și, respectiv, 12.643 de puncte. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că M1 Max dispune de un procesor cu 10 nuclee, în timp ce M2 Pro testat în Geekbench 5 era o componentă cu 12 nuclee (opt nuclee de performanță și patru nuclee de eficiență energetică), astfel încât, în mod natural, diferențele de scoruri s-ar materializa.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: