Stiri

MSI va prezenta minunățiile tehnologiei AI la COMPUTEX 2024

COMPUTEX 2024

Descoperiți noi PC-uri cu AI, servere GPU avansate, expansiunea de memorie CXL și multe altele

Ca răspuns la tendința de creștere a inteligenței artificiale, MSI, lider mondial în PC-uri cu AI, jocuri și soluții AIoT, va prezenta în cadrul acestui eveniment de prestigiu o nouă gamă de dispozitive de ultimă generație sub tematica: AI Era of Computing care va cuprinde de la hardware bazat pe AI, până la soluții software transformative.

Standul MSI de la COMPUTEX 2024 va cuprinde o gamă largă de produse, cu noile PC-uri pregătite pentru inteligență artificială, instrumentul exclusiv de transformare a textului în imagini offline AI ARTIST, diverse servere cu platformă GPU G4101 și G4201, serverul de expansiune a memoriei S2301 CXL, recent lansat, și multe altele.

În plus, gama MSI premiată cuprinde: laptopul AI MSI Prestige 16 AI Evo, câștigător al premiului COMPUTEX Best Choice Golden Award; MSI Claw, onorat atât cu premiul COMPUTEX Best Choice Award 2024, cât și cu Red Dot Design Award, alături de Modern AM273Q AI PC, câștigător al premiului Best Choice Award.

„În era inteligenței artificiale, MSI își menține angajamentul de a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor săi din întreaga lume. Suntem încrezători că gama noastră de dispozitive hardware, software și soluțiile îmbunătățite cu AI va ajuta persoanele și companiile să creeze noi valori în cadrul domeniului AI”, a declarat Sam Chern, vicepreședinte de marketing MSI.

\\MANUAL_SERVER\Team\Kathy\01.jpgMSI Prestige 16 AI Evo: Câștigătorul premiului COMPUTEX Best Choice Golden Award

Distins cu premiul COMPUTEX Best Choice Golden Award în categoria computere și sisteme, Prestige 16 AI Evo este alegerea de top pentru laptopuri AI subțiri, dar puternice. Echipat cu procesorul Intel® Core™ Ultra 9 și cu un șasiu ușor din aliaj de magneziu, acesta cântărește doar 1,5 kg. În ciuda dimensiunilor sale, dispune de o baterie robustă de 99,9WHr cu încărcare PD 3.1 140W, asigurând o productivitate extinsă pentru orice sarcină AI.

MSI AI Artist, instrument off-line Text-to-Image, inspiră creativitatea la un nou nivel

MSI AI ARTIST utilizează laptopuri de înaltă performanță pentru a oferi fișiere imagine-la-imagine, imagine-la-text și fișiere PSD cu layere pentru editare în Photoshop. Acest lucru sporește productivitatea creatorilor de conținut, eliminând latența rețelei și riscurile de scurgere a datelor. Generați imagini direct pe dispozitivele MSI echipate cu MSI AI Artist, creând imagini spectaculoase și încorporând text fără probleme. Creați și inspirați la un nivel cu totul nou!

MSI Claw: Distins cu premiul 2024 COMPUTEX Best Choice Award și câștigător al premiului Red Dot Design Award

MSI Claw este primul dispozitiv portabil de gaming din lume echipat cu procesoare Intel® Core™ Ultra. Designul său ergonomic și performanțele sale fluide i-au adus premiul 2024 COMPUTEX Best Choice Award și Red Dot Design Award. Echipat cu tehnologia Intel® Xess și cea mai recentă grafică ARC™, MSI Claw asigură sesiuni de joc fără întreruperi în diverse titluri AAA.

În cele mai recente actualizări, MSI Claw a îmbunătățit performanța cu aproximativ 150% și a permis un joc fluid pentru primele 100 de jocuri populare de pe platforma Steam. MSI Claw este echipat cu o baterie de 53Whr, care oferă o autonomie impresionantă de două ore în condiții de sarcini de lucru excesive, prezentând o experiență de joc fluentă. Noua interfață MSI Center M UI oferă acces ușor la funcțiile esențiale, inclusiv un lansator rapid de jocuri și acces instantaneu la platformă. În plus, tehnologia cu senzori cu efect Hall dublează durabilitatea joystick-ului în comparație cu modelele standard.

MSI dezvăluie diverse platforme GPU pentru piețele AI: G4101, G4201 AI Server Platform

https://lh7-us.googleusercontent.com/HlmyNkxCktXpkPMxmj9Ka-sS-qDv3pE9OkYpQkwljrwgnLen-_rI2lq-Fg2SwJBsPqqbNHTWxEsCCE0JnAKCesBTN3pP81B52Cmlnb14JkywGV0k96Fxdh7-gyFjqW5iZwkGa29P3BiHTRtZC1iJWA Destinată pieței AI, MSI oferă o gamă de platforme GPU care variază de la patru la opt GPU. Modelul 4U 4-GPU G4101, optimizat pentru instruirea AI, dispune de un singur procesor AMD EPYC™ Series răcit cu lichid, douăsprezece sloturi DDR5 RDIMM și patru sloturi PCIe 5.0 x16 pentru a găzdui plăci grafice cu slot triplu. Se mândrește cu douăsprezece sloturi frontale pentru unități U.2 NVMe/SATA de 2,5 inchi pentru stocare de mare viteză, ideale pentru diverse aplicații AI. Cu spațierea combinată a fluxului de aer și răcirea cu lichid în buclă închisă, G4101 garantează un management termic excelent, menținând performanța maximă în sarcini solicitante.

G4201 este un supercomputer 4U echipat cu opt sloturi PCIe 5.0 x16 cu lățime dublă și unul cu lățime unică pentru GPU de înaltă performanță. Acesta funcționează cu două procesoare scalabile Intel® Xeon® din generația a 5-a și include 32 de DIMM-uri DDR5, asigurând un calcul eterogen excepțional pentru calcul științific, inteligență artificială generativă și aplicații de inferență. În plus, dispune de douăsprezece sloturi pentru unități de 3,5 inchi pentru funcționalitate extinsă.

Deblocarea HPC cu ajutorul noului server de expansiune a memoriei S2301 CXL

https://lh7-us.googleusercontent.com/V7MbtI-hSOhlNQenetFrfy3f2Ii7FXEu29NXFdRnmUM0gxVyLUG9ZfyIvc1hFTTVBAJt9SBLA6N5AedsGtV0UKqpQc40zb6vGVo329cirxkwynz4IlCAafSvUFK7lfvIl0C-s_UY6IW1PheirL99Og Colaborând cu principalii jucători din domeniul tehnologiei CXL (Compute Express Link), precum AMD® , Samsung și Micron, MSI și partenerii săi avansează soluții CXL pentru aplicații extinse de instruire AI și de calcul de înaltă performanță (HPC).

Pregătit să debuteze cu noul său server de expansiune a memoriei S2301 CXL, MSI a proiectat sistemul pentru sarcini de lucru cu volum mare de date și baze de date în memorie. Alimentat de procesoarele dual-socket din seria AMD EPYC™ din generația a 4-a și pregătit pentru anumite procesoare AMD EPYC™ de generație următoare, acest server 2U dispune de 24 de sloturi DDR5 DIMM și două sloturi PCIe 5.0 x16. Sistemul include opt bay-uri E3.S 2T pentru memorie CXL și opt bay-uri ES.3 1T pentru stocare NVMe, permițând extinderea memoriei până la 8TB!

https://lh7-us.googleusercontent.com/y_L3lSt5mUbWZ4kZN421Vj9355Z5EAi0JT-_LjWkQnte3Lc_GfHAFQf8lFn99-z7RcWeBeGcUfYQSNCUcTC29g5ApznrRxdPPiPXMwbvh_JyC5IAw9mw3esCMlqiniW17MEZN051ITNPLo-rw8frugViitoarele desktopuri de gaming cu inteligență artificială de la MSI oferă gamerilor o experiență de joc fără precedent.

Dotat cu tehnologie AI avansată, MEG VISION X AI integrează motorul MSI AI ENGINE în ecranul său tactil AI HMI. Utilizând detectarea inteligentă pentru a optimiza automat setările hardware pe baza activității gamerului, MEG VISION X AI dispune, de asemenea, de funcții de asistent AI în cloud și privat. Prin intermediul MSI Artist x MSI Chat, acesta poate executa AI generativ la nivel local pentru a produce imagini de înaltă calitate.

În plus, fără a avea nevoie de o conexiune la internet, poate genera automat text, poate formula întrebări și răspunsuri și poate crea rezumate din documentele aflate în dosarele locale, asigurând astfel că datele sensibile rămân în siguranță. Funcția de control vocal Microsoft Copilot permite utilizatorilor să îl pornească și să emită comenzi de căutare prin simpla rostire a cuvântului „Hei, Copilot!”. Copilot poate răspunde apoi direct prin intermediul difuzorului încorporat, estompând și mai mult linia de demarcație dintre inteligența artificială și oameni.

În plus, în lumina reflectoarelor de la COMPUTEX din acest an se află și, noul desktop de gaming din seria MAG, MAG INFINITE E1, care oferă jucătorilor o experiență de gaming de primă clasă.

MSI Modern AM273Q AI Win – COMPUTEX 2024 Best Choice

Seria Modern AM273Q AI a obținut premiul pentru cea mai bună alegere în categoria „Best Choice”. PC-ul AIO comercial este fabricat din materiale plastice reciclate post-consum și este livrat în ambalaje din celuloză. Dispune de software-ul MSI Power Meter cu economisire de energie cu un singur click, calcularea emisiilor de carbon și estimarea costului energiei electrice, îmbunătățind în același timp eficiența și confidențialitatea pentru utilizatorii de business prin intermediul Intel® AI Boost NPU și al camerei web retractabile.

Plăci de bază și PC-uri de pionierat: Gata pentru viitor

https://lh7-us.googleusercontent.com/CrqHuYzKs-eh08SlGm9VnxJytoXAcfVy8EdYJkTA5EokH3V-6WQ_lmcVyfUeFhI98KQjxA2xuEUloTuxcKjqbV62H7TJrMhR7-6nQVBNA31ZZwnG8cOe4DEWmkQeF_Tc0MNgS4jmZVyRMPodEbxygw

Fiind un producător renumit de plăci de bază de top la nivel mondial, MSI prezintă la Computex 2024 o gamă impresionantă de sisteme PC și plăci de bază noi, cu designuri prietenoase și soluții inovatoare. De la o estetică elegantă, la caracteristici revoluționare, aceste modele depășesc limitele comunității DIY.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere, de asemenea, și cele mai recente modele DIY-friendly, să experimenteze puterea absolută a ecosistemului ThunderboltTM care revoluționează conectivitatea și să pășească pe tărâmul virtual cu ajutorul aplicației inovatoare DigiME.

Inovațiile MSI în materie de hardware pentru PC: Redefinirea designului de gaming

https://lh7-us.googleusercontent.com/KdOOWHEJd2j6jj2Dp_jXmwj-yEEwW-8UEElIeuPuAaqZkjMpgmz9pRZd_kxRIQoQKpFj34k3oMTQ6nOQI89_ckO5On8ebpunc9d6le_jyeGv8sZT3GpzfIsE4G10XRqP6Ikjv7ZqyM46rAb1ffk_yw

MSI înțelege dificultățile de asamblare a componentelor complexe ale PC-urilor. De aceea, procesil de instalare a noilor coolere cu lichid a fost simplificat și nu mai există proceduri de instalare plictisitoare sau configurații complexe – doar o asamblare simplă și fără probleme pentru fiecare pasionat de tehnologie.

Noua serie de monitoare QD-OLED stabilește noi standarde în experiențele de joc imersive

Monitorul de gaming MSI MPG 341CQPX QD-OLED QD-OLED are un display ultra-wide 3440×1440 (UWQHD) de 34 inchi, rată de refresh de 240 Hz și curbură 1800R pentru o imersiune și claritate maxime. Utilizând tehnologia avansată QD-OLED, acesta oferă imagini precise și vii, cu un timp de răspuns de 0,03ms. Proiectat pentru jocuri de top, monitorul de gaming este dotat cu software-ul exclusiv Gaming Intelligence de la MSI, inclusiv KVM, conectivitate HDMITM 2.1 și VESA ClearMRTM 13000, oferind tehnologie de top și performanță supremă.

MAG 271QPX QD-OLED E2 este un monitor plat QD-OLED de 27 de inchi, cu un timp de răspuns de 0,03ms, rezoluție 2560×1440 (WQHD), rată de refresh de 240Hz și conectivitate HDMITM 2.1. Acest monitor de gaming este adaptat pentru jucătorii FPS și de console, furnizând o valoare excelentă, fără a face compromisuri în privința caracteristicilor.

Ambele monitoare evidențiază MSI Console Mode și MSI OLED Care 2.0, care integrează un design fără ventilator pentru a prelungi durata de viață și o protecție îmbunătățită a ecranului cu detalii precum Pixel Shift, Panel Protection și Static Screen Detection. Integrate cu funcții de prevenire a arderii, precum Multi-Logo Detection, Taskbar Detection și Boundary Detection, acestea includ și o garanție de 3 ani.

Noua generație MSI Gear

MSI Gear, cunoscut anterior sub numele de MSI Gaming Gear, va oferi o gamă versatilă de periferice adaptate nu numai pentru pasionații de jocuri, ci și pentru profesioniști și creativi. Cea mai recentă gamă se bazează pe succesul perifericelor de gaming MSI cu design ușor, latență ultra-redusă și conectivitate cross-platform, oferind jucătorilor un avantaj esențial pentru a câștiga mai mult confort în timpul sesiunilor de gaming dificile și lungi. Tastatura wireless STRIKE se mândrește cu un design hot-swappable și cu comutatoarele exclusive MSI SONIC pentru o experiență de tastare de neegalat.

Moușii wireless VERSA dispun de butoane suplimentare sau de un design simetric cu până la 26.000 DPI, pentru un control versatil și precis.

Controlerele wireless FORCE includ senzori cu efect Hall, joystick-uri sensibile calibrate automat și butoane spate personalizabile, pentru reacții ultra-rapide.

Căștile MAESTRO dau viață unei comunicări clare pentru munca în echipă, împreună cu driverele audio de înaltă rezoluție dezvoltate de MSI pentru a spori conștientizarea spațială. Bucurați-vă de o experiență de joc continuă și neîntreruptă cu noua generație MSI Gear!

MSI Storage extinde portabilitatea și eficiența: SSD magnetic portabil, carcasă SSD localizabilă, SSD PCIe 5.0 de 7nm și soluție termică VC nemetalică

Storage-Family Conectați SSD-ul magnetic portabil DATAMAG 40Gbps/20Gbps la iPhone pentru înregistrări video de înaltă calitate sau la orice alt dispozitiv pentru a extinde capacitatea de stocare cu rate de transfer de până la 40Gbps, adăpostite într-o carcasă elegantă din aliaj de aluminiu, alimentată de controlerul PHISON U21 USB 4.0. Folosiți carcasa DATAVAULT 20Gbps SSD, care poate fi localizată cu aplicația Apple Find My, asigurându-vă că datele sau capturile nu sunt niciodată pierdute.

SSD-ul SPATIUM M560 PCIe 5.0 NVMe M.2, cu controlerul fără DRAM pe 7nm PHISON E31T, oferă eficiență energetică și rate de transfer de până la 10GB/s în capacități de 1TB și 2TB. Tehnologia de răcire revoluționară, prima soluție termică cu cameră de vapori nemetalică din lume pentru SSD-uri, disipează căldura printr-o tranziție de flux în două faze de gaz și lichid cu interferențe minime de semnal, asigurând un schimb de căldură rapid și silențios pentru transferuri de date eficiente într-un design ușor.

MSI Roamii WiFi 7 Mesh Series, adaptor USB BE6500 WiFi 7

D:\2024\marketing\0530_MSI_Booth+AI_Highlights_Kathy\pix\Roamii BE lite-PR photo.jpg Seria Roamii, cel mai recent sistem WiFi 7 mesh de la MSI, este proiectat pentru activități cu lățime de bandă mare, cum ar fi streaming 4K/8K, jocuri online și experiențe AR/VR imersive. Dispunând de tehnologia de pionierat WiFi 7 cu benzi de frecvență de 320 MHz, 4K-QAM, Multi-RU și MLO (Multi-Link Operation), sistemul mesh oferă viteze mai rapide și latență minimă. Cu o comunicare backhaul MLO și o conectivitate prin cablu de până la 10 Gbps, seria Roamii poate acoperi până la 6.200 de metri pătrați cu viteze de până la 21 Gbps. Ca să nu mai vorbim de faptul că MSI FortiSecu protejează toate dispozitivele conectate prin detectarea și blocarea automată a amenințărilor de rețea. Eliberați noile beneficii ale WiFi 7 cu adaptorul USB BE6500 de la MSI – instalarea plug-and-play și driverele încorporate oferă o actualizare instantanee a conectivității PC-ului sau laptopului.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: