Stiri

Obține două vouchere pentru STEAM de câte 50 de dolari fiecare!

MSI a profitat de lansarea celor mai noi laptopuri cu grafică dedicată NVIDIA RTX 40 pentru oferi două vouchere a câte 50$ valabile pe Steam. Adică primiți gratis un cadou în valoare de aproape 500 LEI, iar acesta se obține în trei pași simpli!

Vedem pe pagina dedicată, primul pas se numește Super Early Bird, acesta fiind activ în perioada 1 februarie – 31 martie 2023. Pentru obține un voucher în valoare de 50$, în primul rând trebuie precomandat unul dintre cele două modele de laptop MSI, echipate cu NVIDIA RTX 40.

Pentru gaming ultra high end, MSI Titan GT77 HX 13VI este una dintre soluțiile excelente. Acest laptop este un model de top, echipat cu un procesor Intel Core i9-13980HX cu 24 de nuclee și 32 de fire de execuție, care urcă în boost până la 5.6GHz pe toate cele opt nuclee de performanță, datorită unei răciri excelente, dar și a funcției MSI OverBoost ULTRA.

Procesorul este acompaniat de o placă video NVIDIA RTX 4090 Laptop care are 16GB VRAM. Așadar, jocurile cu RTX ON la setări ultra nu mai sunt deloc o problemă, dar să nu uităm că intră în scenă și DLSS3 cu Frame Generation, care practic dublează performanța, în timp ce calitatea imaginii este crescută. Dar de ce este nevoie de atâtea FPS-uri? Adică peste 60 sau 100? Ei bine, din cauză că acest laptop are un ecran de 144Hz și cu siguranță veți dori să vedeți tot ce se poate pe el, cât mai fluid posibil. Dar rata de refresh nu este tot, ecranul are și rezoluție 4K, iar panoul este unul micro-LED cu HDR1000, doar să vă imaginați cum arată jocurie la 144 FPS-uri cu RTX și HDR pornite. Diagonala ecranului este și ea generoasă, fiind vorba de un model de 17,3 inch.

Legat de stocare, cred că cei 4TB de tip SSD pe slot PCIe Gen4 în raid 0, adică 2x2TB, ar trebui să vă ajungă, dar dacă nu, laptopul mai are un slot NVME PCIe Gen5, poate vreți să mai instalați încă 4TB sau mai mult.

În mod surprinzător, dar și destul de rar, tastatura este una mecanică de tip low profile, cu comutatoare Cherry MX Ultra Low Profile. Nu prea vezi așa ceva pe un laptop. Evident acestea sunt iluminate RGB.

MSI Raider GE78HX 13VH este o modelul imediat sub cel cu RTX 4090, deoarece acesta are un RTX 4080 și un procesor Intel Core i9-13950HX, adica tot generația 13. Evident, și acesta poate face față în orice joc, cu detalii maxime.

Ecranul noului MSI Raider GE78HX 13VH are o calitate ridicată, fiind QHD+ (2560×1600 pixeli) și observăm în acest caz cum producătorii încep să readucă la lumină ecranele care au format 16:10. Are o diagonală de 17 inch și o rată de refresh de 240Hz, prin urmare este îndreptat și mai mult către jocurile competitive, unde fiecare Hz în plus contează.

Aspectul este unul total diferit față de modelul Titan GT77. MSI Raider pare ceva mai orientat către gameri, din această perspectivă, deoarece are o bară led RGB frontală integrată in carcasă. Aceasta se poate controla cu MSI Mystic Light. În timp ce modelul Titan GT77 are un design mai sobru, mai simplu, de parcă vrea să ascundă puterea brută de care dispune.

După ce faci o precomandă la unul dintre aceste două modele, intră pe https://register.msi.com, completează cu seria laptopului, încarcă o copie a facturii și informațiile doveditoare că ai realizat achiziția. Apoi, după validare, vei primi pe mail codul voucher în valoare de 50$. Campania secundară se numește Shout out for MSI și este valabilă în perioada 15 februarie – 15 mai 2023.

Accesezi https://register.msi.com, introduci seria laptop-ului achiziționat, încarci factura, după care trimiți linkul review-ului tău și un print screen la review, unde apare pe site-ul de unde ai cumpărat produsul. La fel ca în cazul primei campanii, după ce MSI va aproba datele introduse, o să primești pe mail încă un cod de 50$ pentru Steam.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: