OLX
OLX

OLX si FAN Courier au anuntat oficial faptul ca au semnat un parteneriat pentru serviciul „Livrare cu verificare”. Astfel, FAN Courier va livra utilizatorilor alaturi de Urgent Cargus colete daca aceștia aleg serviciul respectiv.

Noul serviciu de livrare cu verificare oferit împreună cu FAN Courier are prețuri pornind de la 22 lei fără TVA pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu cinci kilograme și cuprinde  transportul,  opțiunea de a verifica produsul și returul banilor în contul bancar sau numerar. Opțional, se poate alege și o asigurare suplimentară, serviciu care reprezintă 1% din valoarea declarată. Serviciul de expedieri este disponibil în toată România, iar timpul mediu de livrare al unei comenzi este de 1-2 zile lucrătoare.

Orice vânzător poate activa serviciul Livrare cu verificare atunci când publică un anunț nou sau poate oferi acest serviciu ulterior, la cererea cumpărătorului. Cu opțiunea „Livrare cu verificare”, vânzătorul oferă posibilitatea cumpărătorului de a deschide și verifica coletul pentru cinci minute înainte de plăti. După ce cumpărătorul a verificat coletul, acesta achită contravaloarea produselor către curier, iar banii ajung în siguranță la vânzător prin curier sau direct în cont.

Declaratie oficiala:

„Cu aproape 1.000.000 de livrări de succes de la lansarea în 2013, livrarea cu verificare este un serviciu esențial pentru utilizatorii noștri, care le permite să încheie tranzacții sigure oriunde în țară. Ne dorim să încurajăm folosirea acest serviciu, iar parteneriatul cu FAN Courier reprezintă o modalitate prin care investim în siguranța și calitatea tranzacțiilor de pe OLX. Așadar, românii care cumpără produse de pe OLX au în continuare posibilitatea să le verifice înainte de a le plăti, în timp ce vânzătorii pot alege cea mai convenabilă modalitate de livrare.”,  a declarat Marius Funie, Brand Manager OLX.