Stiri

Prețurile europene Pixel 8 și Pixel 8 Pro au fost dezvăluite pentru toate variantele Pixel 8 și Pixel 8 Pro

Seria Pixel 8 se va oficializa pe 4 octombrie, la sfârșitul acestui an, iar până acum am văzut scurgeri ample în jurul ambelor dispozitive. Acum, avem o idee despre cât vor costa aceste telefoane, iar dacă doriți să puneți mâna pe cele mai recente flagship-uri Google, atunci așteptați-vă să plătiți o primă, deoarece vor costa mai mult decât vă așteptați.

Pe baza informațiilor pe care le-am primit, se pare că seria Pixel 8 primește o majorare de preț, cel puțin în Europa. Raportul sugerează că varianta de bază a modelului vanilla va costa 874,25 euro (~942 de dolari) cu TVA și 710,77 euro (~765 de dolari) fără TVA. Varianta de 256 de giga va costa 949,30 euro (~1.023 dolari) cu TVA de 23%.

Dacă sunteți în căutarea lui Pixel 8 Pro, atunci ar trebui să vă așteptați să plătiți f 1.235 € (~ 1.331 $) pentru 128 GB de stocare, 1.309 € (~ 1.411 $) pentru versiunea de 256 GB și 1.461 € (~ 1.575 $) pentru modelul de 512 GB. Bineînțeles, toate aceste prețuri au TVA de 23%. Prețurile sunt totuși semnificativ mai mari decât ceea ce au plătit utilizatorii pentru seria Pixel 7.

Acum, este demn de remarcat faptul că majorarea prețului a fost în zvon de ceva timp, deoarece ni s-a spus că noile dispozitive din seria Pixel 8 ar putea înregistra o creștere a prețului între 50 și 100 de dolari. Acest lucru înseamnă că, dacă aceste prețuri europene sunt corecte, atunci ar trebui să vă așteptați să plătiți la fel și în alte regiuni. Totuși, având în vedere că mai este încă o lună până la anunțul oficial, nu putem confirma cu adevărat prețurile până când acestea nu vin chiar de la Google.

Cele mai recente informații pe care le avem fac lumină și asupra culorilor viitoarei serii Pixel 8, lucru pe care l-am auzit și anterior. Modelul vanilla va fi disponibil în Hazerl, Obsidian, Rose și Mint, în timp ce varianta pro va fi disponibilă în Bay, Obsiidian, Porcelain și Mint.

După cum am menționat anterior, seria Pixel 8 va fi oficializată pe 4 octombrie, luna viitoare> Google va lansa, de asemenea, Pixel Watch 2 și poate câteva culori noi pentru Pixel Buds pentru a se potrivi cu cele mai recente telefoane. Vom acoperi tot ceea ce știm despre viitoarele flagship-uri ale Google, așa că rămâneți cu noi pentru mai multe informații.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: