Proiector Epson EB-U32 Review in limba romana, Pareri

Epson EB-U32 este un video proiector dedicat atat utilizatorilor simpli care vor sa se uite la filme, sa se joace jocuri etc, cat si celor din mediul de business care il vor folosi pentru prezentari. Este usor de configurat si utilizat si poate fi conectat la aproape orice dispozitiv, chiar si cu un telefon mobil de pe care sa redai continut video.

Specificatii

  • luminozitate: 3200 lumeni;
  • rezaolutie nativa: 1920 x 1080 pixeli;
  • contrast: 15000:1;
  • diagonala minima imagine: 0.76 metri;
  • diagonala maxima imagine: 7.62 metri;
  • durata de viata lampa: 5000 de ore;
  • dimensiuni: 297‎ x 244 x 77 pixeli;
  • greutate: 2.6 kilograme;

Ambalaj si accesorii

Proiectorul, un cablu de alimentare, un cablu VGA pentru conectarea la un PC, o telecomanda cu baterii, un CD cu un manual cu instructiuni si o geanta de transport, acestea sunt lucruri pe care le veti gasi in pachetul primit.

Design si Conectivitate

Proiectorul Epson EB-U32 vine cu un design aspectuos si dimensiuni compacte, fiind realizat in totalitate din platic. In partea din fata a proiectorului poate fi observata lampa, logoul Epson si gura de evacuare a aerului, utilizata pentru a raci proiectorul. Deasupra regasim un buton culisant pentru a deschide sau a inchide capacul lentilei, unul pentru corectarea distorsiunii pe orizontala din imaginea proiectata, un inel de focalizare si unul de zoom. Tot din partea de sus poate fi accesat un capac pentru a scoate filtrul de aer.

Panoul de control al proiectorului cuprinde un buton de alimentare pentru pornirea sau oprirea proiectorului, un indicator al starii proiectorului, butoane pentru volum, unul de back, unul de enter si niste butoane pentru pentru ajustarea distorsiunii trapezoidale.

Pe spate regasim tot ce inseamna conectivitate, mai exact mufa de alimentare, doua porturi HDMI, doua porturi USB, unul de tip A, iar celalalt de tip B, un port VGA, cat si o intrare RCA. Tot pe spate in partea dreapta se afla un difuzor, ce ofera o putere de 2W.

Mod de functionare si Setari

Este un proiector foarte usor de instalat si de configurat. Tot ce va trebui sa faci este sa conectezi mufa de alimentare la proiector, sa il aprinzi si sa il conectezi prin mufa dedicata la PC/Laptop. Poti introduce un stick USB pentru a reda materialele de pe el pe proiector si poti face video playback atat de pe telefon, cat si de pe tableta.

Reglajele imaginii, mai precis focusul, zoomul si deviatia orizontala se realizeaza de pe comenzile de pe proiector, iar de pe telecomanda reglajul vertical. De asemenea, atat de pe telecomanda, cat si pe control panelul proiectorului poate fi accesat meniul dedicat video proiectorului, prin care poti modifica imaginea, mai precis modul de culoare(SRGB, Black Board, Dynamic, Presentation si Cinema), stralucirea, constrastul etc. In ceea ce priveste aspectul imaginii, acesta poate fi setat pe zoom, full, 16:9, nativ sau normal.

Lampa are o durata de viata normala de 5000 de ore si ofera o luminozitate impresionanta de 3.200 lumeni. Modul ecologic extinde durata de viata a lampii, iar optiunea de intrerupere rapida a prezentarii opreste temporar redarea, economisind energie prin diminuarea luminozitatii lampii cu 70%. Practic, durata de viata a lampii se va dubla la 10.000 de ore.

Pret si Concluzii

In concluzie, Epson UB-U32 il consider a fi cel mai cel usor de utilizat si de instalat proiector, ce iti ofera posibilitatea de a-l conecta la o multime de device-uri. Poate fi gasit in oferta retailer-ul eMAG la pretul de 3.699 LEI(link).

Fotografii