Device-uriTehnologieTelefoane

Allview pregateste un smartphone cu margini inguste si aspect 18:9

Allview ne pregateste pentru luna august pentru un smartphone interesant din punct de vedere al design-ului, ce va avea margini foarte inguste si un aspect 18:9, in stilul Galaxy S8, Essential Phone, LG G6. X4 Soul Infinity este denumirea noului terminal care va încorpora într-o carcasă de 5″ un display cu 15% mai mare decât în mod obișnuit.

Aflam, de asemenea, ca X4 Soul Infinity  va fi noul flagship Allview, pentru care au fost deja comandate 50.000 de display-uri. Cel mai probabil aprovizionarea s-a realizat de la LG.

Viziunea noastră a fost încă de la început să oferim românilor acces facil la tehnologie de ultimă generație. Este o promisiune care ne-a ghidat pașii în cei 15 ani de la crearea companiei și care ne-a adus astăzi în momentul în care dezvoltăm un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comandă  de 50.000 de display-uri. Suntem încrezători că acest terminal va face diferența pe piața de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui în momentul lansării”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cei care doresc să afle detalii despre acest produs se pot înscrie pe pagina dedicată X4 Soul Infinity și vor avea acces la beneficii gândite special pentru ei.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: