Quickmobile
Quickmobile

De câteva zile Quickmobile oferă o extraoptiune la achiziția de telefoane, tablete și laptopuri, astfel ca orice client va putea sa aleagă o asigurare casco, pentru a avea grija de noua achiziție.

Clientul poate sa opteze pentru asigurare doar în momentul achiziției produsului, iar valoarea acesteia se va regăsi în suma totala a coșului de cumpărături.

De asemenea, poți beneficia de o reducere atât la produsul achiziționat cât și la asigurarea CASCO introducând următorul cod de reducere(ce are o valoare de 3%): QUICK270

De exemplu dacă achiziționezi un Huawei P30 Pro în valoare de 3.699 LEI, valoare CASCO pe 1 an este de 573,89 LEI, iar pe 2 ani este de 936 LEI. In cazul producerii unei daune, suma pe care o vei suporta din buzunarul propriu este de 430 LEI(fransiza).

Printre principalele avantaje ale programului de asigurare ar fi faptul ca acoperă aproximativ toate tipurile de dauna și furt, polița este valabila și în străinătate și ca primești suport telefonic dedicat pentru orice probleme.