Vonino - Black Friday 2017

Din 2014, Vonino a participat in fiecare an la cea mai ampla campanie de reduceri si promotii, Black Friday. Anul acesta la Vonino campania de Black Friday va avea loc in perioada 17-19 noiembrie 2017, iar o multime de telefoane si tablete vor beneficia de reduceri impresionante de pana la 75%.

Produsele la reducere vor fi disponibile atat in mediul offline in magazine precum EuroGSM (partener Orange), Carrefour Hypermarket, ARSIS (partener Vodafone), cat si online prin intermdiul eMag.ro, Flanco.ro și Vonino.ro. De asemenea, la produsele selectiontate, Vonino ofera CADOU o tableta grafica Doodle 8″.

Pentru perioada Black Friday 2017, Vonino România a asigurat împreună cu partenerii participanți un stoc de peste 70.000 de produse, 50% dintre acestea fiind tablete 4G, 3G sau Wi-Fi cu reduceri de preț de până la 50%. Reduceri de până la 50% vor avea și toate telefoanele disponibile în oferta Black Friday 2017, cele mai mari reduceri fiind de până la 75% pentru gadget-urile din portofoliul Vonino.

Declaratie oficiala:

“Cea mai mare problemă a promoțiilor din perioada Black Friday este timpul crescut de livrare. Pentru acest motiv am asigurat livrarea stocurilor în întreaga rețea parteneră cu mult timp înaintea lansării promoțiilor, asigurând astfel suficient timp pregătirilor logistice necesare pentru reducerea timpului de livrare către clientul final. Pentru site-ul propriu, Vonino.ro, în acest an am optimizat procesul de livrare astfel încât toate comenzile să plece în ziua în care au fost înregistrate.” Dragoș Vasile, Director Executiv Vonino România.