Regulament concurs „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016”

Organizarea concursului

 1. Organizatorul concursului „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016” este DayTrend.ro.
 2. Toate obligațiile privind desfășurarea concurului revin exclusiv organizatorului.
 3. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
 4. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul sau pe pagina de facebook la adresa http://daytrend.ro/concurs-castiga-una-dintre-cele-10-invitatii-la-dreamhack-bucharest-2016
 5. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
 6. Acest concurs nu este administrat sau asociat cu PGL, organizator DreamHack Bucharest 2016.

Durata concursului

Concursul „Câștigă o invitație de  acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016” se desfășoară în perioada 1.09.2016- 12.09.2016 ora 22:00

Modul de desfășurare a concursului

 1. Organizatorul DayTrend.ro va publica întrebări pe website-ul http://daytrend.ro și/sau pe pagina de social media http://fb.com/daytrend.ro, iar participanții trebuie să răspundă corect.  Dacă sunt mai multe răspunsuri corecte, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, folosind aplicatia https://www.random.org/.
 2. Câștigătorul va fi anunțat pe website-ul organizatorului http://daytrend.ro și/sau pe pagina de social media http://fb.com/daytrend.ro

Premiile și modalitatea de acordare

 1. Premiile constau în invitații de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016, festival care se desfășoară între 16-18 septembrie, la Sala Polivalentă din București.
 2. Un participant are dreptul la o singură invitație, chiar dacă a oferit mai multe răspunsuri corecte.
 3. Pentru a intra în posesia premiului , câștigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon) la adresa de e-mail office@daytrend.ro După ce a primit invitația pe e-mail, câștigătorul trebuie să-i confirme organizatorului la adresa office@daytrend.ro că a intrat în posesia ei.
 4. Premiul (invitația) va fi trimis pe e-mail-ul încris de participant. Invitația este un document pdf ce conține un cod de bare. Invitația va fi printată de către câștigător și se va prezenta la intrarea în Sala Polivalentă, în timpul DreamHack Bucharest 2016. Invitația nu trebuie decupată, colorată sau modificată. Fiecare invitație are un cod unic de bare, iar la prima scanare a acestuia, codul este introdus în baza de date, iar deținătorul primește o brățară de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016. A doua scanare a aceluiași cod de bare va fi respinsă de sistem, iar deținătorului nu-i va fi permis accesul la festivalul DreamHack Bucharest 2016. Prin urmare, responsabilitatea ca invitația să nu ajungă la altă persoană, ci doar la cea desemnată, aparține exclusiv utilizatorului adresei de e-mail furnizate de participant.
 5. Premiile nu pot fi convertite în bani.

 

Dreptul de participare

 1. Concursul „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016” este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor partenerului media precum şi a membrilor familiilor acestora.
 2. În cazul constatării folosirii unor conturi de social media special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.
 3. Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.
Back to top button