Boxa portabila Monster SuperStar + Adaptor auto Remax RCC205
Boxa portabila Monster SuperStar + Adaptor auto Remax RCC205

Introducere

Am testat prin amabilitatea partenerului GSMNET.ro, boxa portabila Monster SuperStar si adaptorul auto Remax RCC205.

Adaptor auto Remax RCC205

Remax RCC205 este un accesoriu util pentru toti conducatorii auto. Cu ajutorul acestui adaptor din aluminiu care vine cu un design compact, aveti posibilitatea sa va incarcati telefonul/telefoanele. Datorita varfului ascutit, acest adaptor auto poate fi folosit drept ciocan pentru spargerea geamului in caz de urgenta. Amperajul acestuia este de 2.4A si se distribuie la folosirea ambelor porturi USB.

Accesoriul poate fi gasit la pretul de 44 de LEI.

Boxa portabila Monster SuperStar

Alaturi de acel adaptor auto Remax pe care l-am folosit la masina, am folosit cu interes in casa si aceasta boxa Monster SuperStar. Este chiar un monstru din punct de vedere al sunetului. Nu ma asteptam ca o boxa atat de mica sa scoata un sunet atat de puternic si sa redea vocile atat de clar. In pachetul premium poate fi gasita boxa, o husa si un manual cu intructiuni.

Din punct de vedere al design-ului, boxa nu exceleaza atat de tare. Aceasta este imbracata in silicon si dispune pe fata de doua difuzoare ce sunt amplasate in jurul subwoofer-ului. Este de recomandat sa nu apasati pe acel subwoofer pentru ca se poate strica foarte repede. In partea de sus poate fi gasit butonul de power, cele doua butoane de volum si butonul de conectare prin bluetooth.

Tot acolo pot fi beculetele, ce afiseaza daca boxa este deschisa si daca este conectat la un telefon si un mini microfon. In partea din stanga este amplasat un jack de 3.5mm, iar in partea dreapta este amplasat portul USB 2.0. De asemenea, boxa dispune si de certificatul IPX4, ceea ce inseamna ca este rezistenta la apa.

Mi-ar fi placut ca sa fi existat si o aplicatie pe telefoane, prin care utilizatorii sa aiba acces la schimbarea profilurilor de redare, la oprirea automata etc.

Boxa poate fi gasit pe GSMNet.ro la pretul de 400 de LEI.