Acum cateva zile, utilizatorul de Twitter @evleaks, ce ofera leak-uri despre telefoane, ne dezvaluia faptul ca viitorul flagship al companiei HTC, One M10, are numele de cod Perfume si va arata ca One A9.

Dintr-un nou raport aparut pe internet, aflam faptul ca noul One M10 ar veni cu un display Super Amoled de 5.1 inch QHD. In interior ar fi gasit un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4GB RAM si 32GB memorie interna, din care numai 23GB vor fi accesibili utilizatorului. De asemenea, telefonul va fi echipat si cu un slot pentru micro SD Card.

Handset-ul ar folosi pentru camera principala un senzor de 12 megapixeli, ce ar fi dotat cu stabilizare optica a imaginii si cu un laser autofocus. Interesant este faptul ca si camera de selfie va fi dotata cu stabilizator optic

One M10 va rula Android 6.0.1 Marshmallow customizat cu Sense 8.  De aemenea, în butonul de home ar fi integrat un sensor de amprentă. Smartphone-ul nu va fi lansat in cadrul MWC Barcelona 2016, ci intr-un eveniment special din luna martie, conform unui raport recent.