EaseUS Data Recovery Wizard

EasyUS Data Recovery Wizard este software complex de recuperare datelor si fisierelor sterse sau pierdute de pe un hard-disk, SSD, SD Card etc.

Procedeul de recuperare a datelor este relativ simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa porniti software-ul, sa alegeti partitia unde au fost situate fisierele pierdute si sa o scanati. Dupa scanare va vor aparea fisierele pierdute si tot ce v-a trebui sa le faceti este sa le bifati si sa apasati butonul Recover. Puteti recupera imagini, video-uri, fisiere audio, documente, fisiere de tip Email, cat si multe alte lucruri.

Motive pentru care sa folosesti software-ul EaseUS Data Recovery Wizard:

  • recuperezi datele sterse in urma formatarii unei partitii;
  • recuperezi datele in urma unei infectii cu un virus;
  • recuperezi datele in urma unui crash a sistemului de operare;

Cerinte de sistem si Dispozitive compatibile

In ceea ce priveste cerintele de sistem si dispozitivele compatibile, software-ul va rula numai pe PC-urile care ruleaza Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP, cat si pe Windows Server 2016/2012/2008/2003 si este compatibil cu urmatoarele device-uri: PC/laptop, stick USB, Camera Digitala, iPod, SD Card, Hard Disk, SSD etc.

Download

Exista in prezent trei versiuni, Pro, Pro+WinPe si Technician, avand preturi de 69.95$, 99.90$ si respectiv 299$. Toate cele trei versiuni vin si cu variante trial, care pot fi descarcate de AICI.