Orange - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Orange anunţă lansarea noilor abonamente Orange Me(link abonamente) care oferă clienţilor mai mult internet, telefoane 4G cu 0 euro şi beneficii suplimentare în cea mai extinsă reţea 4G din România.

Cu noua ofertă naţională, abonații Orange pot alege dintre abonamentele Orange Me de la 10 euro pe lună cu un smartphone 4G sau abonamentele Orange Me Start, cu posibilitatea de a cumpăra telefoane la preţuri avantajoase, în rate, direct de la Orange.

Abonaţii Orange Me beneficiază de apeluri şi mesaje nelimitate la nivel naţional şi în roaming în Spaţiul Economic European, mai mult net inclus, dar şi de smartphone-uri 4G de la 0 euro prin Buy Back pentru orice abonament.

În cazul abonamentelor Orange Me Start, clienţii se bucură de mai multă flexibilitate şi un proces simplificat pentru achiziţia de telefoane, ce nu implică acte sau drumuri suplimentare. În plus, aceştia beneficiază de preţuri extrem de avantajoase, având posibilitatea de a cumpăra telefoane în 24 de rate fără avans, cu plata direct pe factura Orange. Astfel, abonaţii Orange Me Start beneficiază de costuri avantajoase pentru telefoanele cumpărate în rate împreună cu un abonament. Toate abonamentele Orange Me Start includ trafic de internet la preţuri competitive, dar şi reduceri suplimentare cu pachetele Orange Love şi Orange Family.