Motorola Moto Z3 Play Detalii Specificatii Disponibilitate

Motorola Moto Z3 Play este cel mai nou smartphone pionier al seriei Z3 si succesorul smartphone-ului lansat anul trecut Moto Z2 Play. Oferă o experiență premium, de înaltă calitate și accesibilă, cu caracteristici indispensabile şi posibilitatea de a face față tuturor provocărilor prin intermediul moto mods.

La fel ca si celalalte telefoane din gama Z si noul Moto Z3 este construit in jurul conceptului Moto Mods, ceea ce inseamna ca toate Moto Mods-urile prezente in acest moment pe piata sunt compatibile cu acest model.

Moto Z3 Play este construit din materiale premium, avand marginile din metal si sticla atat pe fata cat si pe spate si vine cu un display Super Amoled, in format 18:9, ce are o dimensiune de 6 inch si o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli. Daca pe generatia trecuta, senzorul de amprenta era amplasat pe fata superioara sub diplay, acesta a fost acum relocat pe partea dreapta a telefonului, in interiorul butonului de power.

Sub capota regasim un procesor Qualcomm Snadragon 636 de tip octa-core, 4GB memorie RAM si 32/64GB memorie interna. Bateria are o capacitate de 3.000 mAh si suporta incarcare rapida TurboPower la 15W.

Primim o camera principala duala de 12MP + 5MP cu diafragma f/1.7, ce aduce la pachet tehnologia de focalizare Dual Pixel si noi funcții AI. Camera de selfie este de 8MP si are o diafragma f/2.0.

Motorola Moto Z3 Play va fi disponibil în Europa în această vară, împreună cu Moto Power Pack inclus în pachet sub denumirea moto Z3 Power Edition.