Allview Soul X5 Pro - ascundere notch/breton

Acum patru luni distanta aflam oficial ca viitorul flagship al companiei, Soul X5 Pro va veni echipat cu un display de 6.2 inch FULL HD+, ce ar avea un decupaj/notch in stilul iPhone X.

Astazi aflam printr-un comunicat de presa lansat oficial faptul ca acest Notch/Breton va putea fi ascuns, folosind optiunea „Schimbare zona afisaj”.

Prin intermediul nucleului inteligent NeuroPilot care se află la baza capacităților de inteligență artificială a smartphone-ului Soul X5 Pro, experiența în utilizare se va transforma într-una plăcută și adaptabilă pentru fiecare tip de utilizator. Facilitatea oferită de noua interfață asigură utilizatorului posibilitatea de a accesa meniul principal și toate funcțiile terminalului chiar și cu o singură mână.

Pentru a facilita utilizarea cu o singură mână sau chiar cu un deget, noul UI permite accesarea notificărilor sau a meniului prin swipe down din mijlocul display-ului. Noua interfață vine cu multe îmbunătățiri, cu seturi noi de funcții, adaptate special fiecărui tip de utilizare.

Utilizatorul va mai putea accesa direct fișierele sale deja criptate prin reconfirmarea fingerprint sau a gestului de swipe cu 2 degete, în aplicații precum contacte, mesaje, poze sau documente etc.

Deocamdata nu exista vreo data de lansare a terminalului.