EaseUS MobiMover Free
EaseUS MobiMover Free

EaseUS MobiMover Free 3.0 este unul dintre primele software complet gratuite pentru transferul de date de pe un iPhone vechi pe un iPhone nou. Orice utilizator al unui nou smartphone Apple chiar si recent lansat, precum iPhone 8/iPhone 8 Plus/ iPhone X cu iOS 11, isi poate transfera datele de pe iPhone-ul vechi si isi poate sincroniza fisierele de pe PC.

De asemenea, transferul se poate realiza, de exemplu, si intre un iPhone 5 si un iPhone 7, conditia obligatorie fiind acea ca ambele device-uri sa ruleze versiunea iOS 11. Prin date ma refer la contacte, muzica, carti, pagini salvate de pe Safari, playlist-uri cu muzica, videoclipuri, poze, tonuri de apel etc.

5 motive pentru care sa folosesti software-ul EaseUS MobiMover:

  • Migrarea datelor de pe un iPhone-ul/iPad-ul vechi pe cel nou;
  • Backup al datelor pentru a evita pierderea accidentală a datelor;
  • Mutarea datelor de pe iPhone/iPad catre un alte device pentru eliberarea spatiului de pe iPhone/iPad;
  • Distribuirea datelor de iPhone/iPad cu alte device-uri cu iOS;
  • Transferul mai multor categorii intre doua dispozitive cu iOS sau intre device-uri cu iOS si PC;

Cerinte de sistem si Dispozitive compatibile

In ceea ce priveste cerintele de sistem si dispozitivele compatibile, software-ul va rula numai pe PC-urile care ruleaza Windows 10/8.1/8/7 si este compatibil cu urmatoarele device-uri Apple: iPhone 4s, 5, 5s, 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, iPad mini2, 3, 4, iPad Air, iPad Air 2 si iPad Pro.

Download

Exista in prezent doua versiuni, una Free si una Pro, diferentele dintre cele doua fiind acea ca ultima vine cu suport tehnic si costa 39,95$. De asemenea, la versiunea Pro exista si o versiune trial a acesteia care va functiona un numar limitat de zile si care va permite transferul in fiecare zi a maximum 10 fisiere.

Varianta Free a software-ului poate fi descarcata de AICI, in timp ce cealalta varianta trial a versiunii Pro poate fi luata de AICI.