Introducere

Am primit la test de la Quickmobile gadget-ul MiPow Playbulb Candle. Este o lampa/lumanare(eu ii zic lampa) multicolora special conceputa pentru a lumina spatiile prea intunecate si de a da o alta atmosfera locului unde este pozitionata. De asemenea poate fi folosita si de persoanele sau chiar copiii care au teama de intuneric.

Ambalaj și Accesorii

În această cutiuță roșie veți gasi o carcasa care contine lampa si o cutiuta mica neagra care contine un manual cu instructiuni si niste “jetoane” de cauciuc parfumate, care pot fi introduse in interiorul lampii.

Design

In interiorul cupei de plastic poate fi regasit becul LED, compartimentul pentru cipurile mirositoare, cat si butonul de ON/OFF. Daca vom intoarce lampa cu susul in jos, vom putea folosi acest gadget ca si stativ pentru o lumanare mica. Daca vom desface acel capac, vom observa ca acolo se regaseste compartimentul pentru cele trei baterii de tip AA.

Avantajul acestui gadget ar fi acela ca poate fi transportat in orice bagaj fara sa ocupe mult spatiu. De asemenea gadget-ul dispune si de un senzor prin care poti aprinde/stinge becul doar printr-o simpla suflare in interiorul cupei. Astfel nu mai trebuie de fiecare data sa stai sa apesi pe acel mic buton.

Conectivitate, Aplicatie si Compatibilitate

MiPow Playbulb Candle este compatibilă atat cu device-urile Apple care au iOS 7.0 sau versiuni mai recente cat și cu device-urile Android care au Android 4.3 sau versiuni mai recente. Conectarea cu acest device se face prin bluetooth.

Cu ajutorul aplicatie PLAYBULB X disponibila atat pe Google Play, cat si pe App Store ai posibilitatea de a te juca cu culorile lampei in orice fel. In primul rand ai posibilitatea de a seta orice culoare lampii, saturatia culorii, cat si efectele pe care vrei sa le aiba. In ceea ce priveste efectele, lampa dispune de 5 efecte: efect de lumanare, de flash, de puls, de curcubeu si de curcubeu decolorat.

De asemenea ai posibilitatea de a schimba culorile lampii, prin scuturarea smartphone-ului. Aceasta aplicatie dispune si de un Timer prin care poti sa programezi lampa sa se stinga sau sa se aprinda cu o anumita culoare si la o anumita ora.

Baterie

Asa cum am spus si mai sus, MiPow Playbulb Candle functioneaza cu trei baterii de tip AA. Conform celor de la Mipow, daca vei tine aprinsa lampa doar 4 ore pe zi vei reusi sa obtii o autonomie de 60 de zile.

Verdict si Pret

MiPow Playbulb Candle  este o lampa/lumanare ce poate da o alta atmosfera locului unde este pozitionata si poate fi gasita in oferta Quickmobile.ro la pretul 79,90 LEI.