MiPow Power Tube 3000
MiPow Power Tube 3000

Introducere

Alaturi de lampa inteligenta MiPow Playbulb Candle am testat si bateria externa MiPow Power Tube 3000. Mipow Power Tube 3000 este prima bateria externa din lume care dispune de Bluetooth pentru a se conecta cu aplicatia speciala JuiseSync. Bateria are o capacitate de 3000 mAh și este special conceputa pentru iPhone-uri, iPod-uri si iPad-uri. Este un gadget util pentru cei care folosesc intensiv un device Apple.

Ambalaj și Accesorii

În cutia primita de la Quickmobile veți găsi bateria, o husă pentru aceasta, cât și o foaie imensa cu instrucțiuni.

Design, Conectivitate si Compatibilitate

Bateria are forma unui tub, ce are un capăt detașabil si ce găzduiește un conector USB si un conector lightning. Cu ajutorul conectorului lightining ai posibilitatea sa alimentezi urmatoarele device-uri: iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPod touch 5 și iPod nano 7. Bineinteles pot fi incarcate si tabletele Apple, dar nu 100%.

Power Tube 3000 are pe fata un buton de power si un set de 3 luminite LED, care ne indica cata energie mai are bateria. Daca cele trei beculete raman aprinse pentru 5 secunde, inseamna ca nivelul de energie este intre 65% si 100%. Daca 2 beculete raman aprinse inseamna ca nivelul bateriei este intre 30% si 60%, iar intre 5% si 30% un bec ramane aprins pentru 5 secunde. Daca energia bateriei este sub 5%, cele 3 beculete incep sa se aprinda si sa se stinga.

Cu ajutorul aplicatie JuiceSync, disponibila pe AppStore, ai posibilitatea de a conecta bateria prin Bluetooth la telefon pentru a vedea nivelul bateriei si pentru a seta alerte de temperatura si alerte ale nivelului de baterie.

Autonomie

Bateria are o tensiune de intrare, cat si de iesire de 5V/1.0 A, iar incarcarea acesteia se face in aproximativ 3-4 ore. Daca detineti un iPhone 6/5s puteti face aproximativ 2 incarcari cu aceasta baterie. Incarcarea bateriei se poate face prin conectarea prin USB la laptop/PC sau prin conectarea la un incarcator obisnuit de telefon.

Verdict si Pret

MiPow Power Tube 3000 este o baterie extrem de folositoare, ce poate fi gasita in portofoliul Quickmobile la pretul de 199 de LEI.