Device-uriReview-uri

[Review] Stick USB iStick Pro 16GB

Introducere

Am testat acum cateva zile un device foarte util pentru utilizatorii Apple, care vor ca sa aiba mai mult spatiu pe telefon/tableta. Cu ajutorul stick-ului USB iStick Pro, ce are o capacitate de 16GB, utilizatorii Apple au posibilitatea sa stocheze foarte usor poze, videoclipuri si muzica, care de obicei ocupa destul de multa memorie pe telefon sau tableta.

Ambalaj și Accesorii

În cutia primita de la veți găsi stick-ul USB, cutiuta pe care sunt scrise instructiunile de utilizare, cat si certificatul de garantie.

Design, Conectivitate si Compatibilitate

Este un device mic, ce gazduieste la un capat un conector USB pentru a transfera foarte usor fisierele pe PC si la celalalte capat un conector lightning pentru iPhone-uri si iPad-uri. Din conectorul USB poate fi tras si un mini conector USB pentru telefoanele cu Android. Problema ar fi aceea ca telefoanele cu Android fara root nu suporta astfel de stick-uri. Daca un utilizator doreste sa foloseasca un astfel de stick pentru telefonul sau cu Android, acesta va trebui sa faca root telefonului.

Pentru a transfera fisiere din iPhone/iPad pe stick va trebui sa aveti sistemul de operare iOS 7.0 sau versiuni mai recente si sa instalati aplicatia iStick de pe AppStore. Cu ajutorul acestei aplicatii aflati mai usor cat spatiu mai aveti pe stick si totodata puteti transfera mai usor fisiere pe acesta. De asemenea puteti face backup si la contactele de pe telefon.

Verdict si Pret

poate fi gasit in oferta la pretul de .

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: