[Review] Pistol inteligent Star AR-Gun
[Review] Pistol inteligent Star AR-Gun

Alaturi de cele doua dispoztive SEN.SE si incarcatorul auto Star Fast Charge, am testat si un pistol de gaming inteligent, denumit Star AR-GUN. Este un gadget creat in special pasionatilor de jocuri, ce le permite sa se joace intr-un mod extrem de interactiv cu ajutorul realitatii augmentate.

Pistolul inteligent se conteaza prin Blueooth cu orice smartphone si prin intemediul aplicatiei AR-Gun, disponibila atat pe Google Play, cat si pe App Store. Configurarea este relativ foarte simpla. In primul rand va trebui sa introduceti in compartimentul dedicat, doua baterii de tip AAA. Apoi va trebui sa instalati aplicatia AR-Gun si sa porniti Blueooth-ul de pe telefon. Pentru a realiza conexiunea Blueooth intre cele doua dispozitive va trebui sa tineti apasat pe tragaciul pistolului pentru cateva secunde. Dupa realizarea conexiuni, puteti plasa smartphone-ul in suportul inclus.

In pachet veti gasi gadget-ul inteligent, o foaie cu instructiuni si certificatul de garatie. Singurul lucru pe care i l-as reprosa acestui dispozitiv ar fi ca suportul pentru telefon este destul de rigid.

Pistolul inteligent Star AR-GUN poate fi gasit in oferta retailer-ului Quickmobile la pretul de 199 LEI(link).

O demonstratie video: