Bucharest Tech Week 2018

Rasmus Lerdorf, omul care a inventat PHP (PHP: Hypertext Preprocessor), este unul dintre printre primii speakeri străini confirmați la summit-urile de business din cadrul Bucharest Technology Week (22-28 mai).

Primele patru zile ale Săptămânii tehnologiei din Capitală sunt rezervate unei serii de conferințe împărțite în 5 teme principale care adună peste 40 de speakeri, dintre care mai mult de jumătate sunt din străinătate.

Mai exact, Business Summits (23-26 mai), găzduite de Hotel Athenee Palace Hilton, vor avea în primplan lideri în tehnologie din domeniile Inovării, HR, Vânzări, Java și PHP. Printre cei care au confirmat prezența la întâlnirea cu publicul din România se află Rasmus Lerdorf, programatorul danez care a creat limbajul PHP, baza paginilor și a aplicațiilor web. La aproape 25 de ani de la prima versiune PHP, Rasmus Lerdorf va vorbi în fața specialiștilor români despre evoluția și perspectivele invenției care l-a făcut celebru.

Camilla Schwartz-Björkqvist, Chief Data Officer Global HR, ING Olanda, a fost desemnată femeia anului 2016 din ING, la categoria „Exemplu de urmat”. Expertul HR din ING Amsterdam are o vastă experiență, atât în consultanță, cât și ca angajat în corporații din Europa și America de Nord. Dintre domeniile în care a excelat putem aminti managementul de proiect, soluții business online & IT, inovare, business development și comunicare & planificare strategică.

Cris Beswick este autor, speaker și consilier în inovare, faimos în toată lumea pentru bestseller-ul „The Road to Innovation” și coautor al „Building a Culture of Innovation”. Cris Beswick este consultant în materie de brand personal, recunoscut la nivel mondial ca autoritate în crearea de organizații inovative.

Eberhard Wolff are o experiență de peste 15 ani ca arhitect de software și consultant în afaceri care deseori s-au intersectat cu tehnologia. Autor, speaker inspirațional și Fellow la compania innoQ, Eberhard Wolff și-a concentrat cariera pe modernizarea arhitecturii de software, incluzând Cloud, Continuous Delivery, DevOps, Microservices sau No SQL.

Daniel Francès a știut de copil că va avea o carieră de succes în vânzări, date fiind abilitățile lui excepționale de a interacționa cu oamenii. A ieșit din anonimat grație succesului fulminant avut cu sistemul de vânzări Cold Calling, devenind maestru în acest domeniu. În 2010, impulsionat de dorința de a-și împărtăși cunoștințele a scris The Cold Call Bible și a pus bazele The Cold Call Company.

Perry Timms a adunat 20 de ani de experiență în soluții tehnologice de business, dezvoltare și formare organizațională. Perry Timms este speaker TED, dar și consultant al Universității Sheffield Hallam din Marea Britanie. Expertul în HR va vorbi la BTW despre viitorul modului în care lucrăm, o temă pe care a transformat-o în propria sa misiune.

Toți acești lideri, dar și alții ce urmează a fi anunțați în curând, vor susține conferințe în fața a peste 1200 de profesioniști români pe toată durata celor 4 zile de Business Summits. Înscrieri și detalii se găsesc pe techweek.ro.