Companii

Rezultatele Allview pentru anul 2016

Visual Fan, compani care detina marca Allview, a anuntat cateva rezultate pe care le-a avut in 2016.

Aflam faptul ca a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 10%, comparativ cu anul anterior, iar device-urile au ajuns la peste un milion si jumatate de utilizatori.

10% din totalul cifrei de afaceri a fost generat pe piețele externe în care sunt exportate produsele Allview. In randul terminalelor, seria X3 Soul s-a bucurat de o crestere de 100% spre deosebire de seria anterioara X2 Soul.

În contextul luptei aprige dintre competitorii care activează pe piața IT&C, dar și a exigențelor tot mai crescute din partea clienților, am reușit să ne consolidăm o poziție importantă în topul preferințelor românilor. E o poziție care ne onorează și ne obligă să ne străduim mai mult pentru a continua împreună pe calea spre noi tehnologii uimitoare”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

2016 a însemnat totodată intrarea Allview pe segmentul soluțiilor smart home, odată cu lansarea proiectului Siebo Smart Home, un sistem care în formulă completă include un număr impresionant de senzori, o oglindă inteligentă și o cameră cu rol de unitate centrală.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: