Companii

SAP si Microsoft accelereaza transformarea digitala in cloud printr-un nou parteneriat

SAP (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, împreună cu Microsoft Corp. (Nasdaq: MSFT) au încheiat un parteneriat pentru a oferi sprijin companiilor în integrarea platformelor SAP HANA și Microsoft Azure, cu scopul de a simplifica modul de lucru al angajaților. Planurile comune ale celor două companii presupun simplificarea gestionării și sporirea securității datelor în Microsoft Office 365 cu ajutorul soluțiilor cloud ale SAP.

Prin noua opțiune de implementare a platformei SAP HANA în cadrul Azure, organizațiile din toate industriile vor putea să dezvolte aplicații-cheie și să obțină o analiză digitală a datelor la scară globală, ceea ce le oferă posibilitatea de a face față celor mai mari și mai solicitante volume de producție.

”Industria IT prinde o nouă formă, caracterizată de parteneriate strategice care oferă noi oportunități de creștere a productivității clienților, eliminând anumite limitări ale platformelor și aplicațiilor tradiționale. Astfel, SAP și Microsoft lucrează împreună pentru a crea o nouă experiență pentru utilizatorul final, construită în ideea de a livra confort și agilitate la un nivel fără precedent. Atestarea serviciilor de infrastructură Microsoft Azure pentru SAP HANA, alături de noua integrare dintre Microsoft Office 365 și soluțiile cloud ale SAP sunt emblematice pentru această schimbare de paradigmă în activitatea companiilor”, a declarat Bill McDermott, CEO SAP.

În fiecare zi, milioane de profesioniști lucrează în programe Microsoft și SAP, creând documente, citind e-mail-uri, completând rapoartele de cheltuieli, facturând pentru furnizori și așa mai departe. Noul parteneriat dintre cele două companii va combina comunicarea prin Office 365, colaborarea angajaților, calendarul de business, documentele și alte date cruciale cu soluții cloud de la SAP, printre care Concur, SAP Fieldglass, SAP SuccessFactors și SAP Ariba, ajutând angajații să lucreze mult mai eficient.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: