Telefoane

Scurgerea de informații despre specificațiile ASUS ROG Phone 6 dezvăluie că flagship-ul de gaming va avea 18GB RAM, o baterie masivă de 6000mAh și multe altele

Snapdragon 8 Plus Gen 1 nu va fi singura adiție impresionantă la ROG Phone 6 de la ASUS. Un tipster a împărtășit și alte specificații care se pare că se vor regăsi în smartphone-ul de gaming, iar pentru un flagship Android de cea mai bună clasă, nu se poate mai bine de atât.

Producătorului taiwanez îi place să meargă până la capăt atunci când își configurează smartphone-urile de gaming cu cel mai bun hardware posibil, iar ROG Phone 6 nu face excepție. Digital Chat Station a împărtășit câteva specificații aparținând dispozitivului, începând cu ecranul Samsung OLED, care ar măsura 6,78 inci în diagonală, ar avea o rezoluție FHD+ și ar suporta o rată de reîmprospătare de 165 Hz.

Așa cum am menționat mai sus, SoC-ul high-end al ROG Phone 6 ar fi completat de 18GB de memorie RAM, despre care credem că va suporta standardul LPDDR5. În acest moment, nu este confirmat dacă ASUS va lansa modele mai puțin costisitoare, cu un număr mai mic de memorie și spațiu de stocare, așa cum a făcut cu ROG Phone 5s. Dispozitivul va avea, de asemenea, o baterie generoasă de 6000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 65W, plus o cameră foto triplă în spate de 64MP și un cititor de amprente sub ecran.

În ceea ce privește celelalte specificații, informatorul susține că ROG Phone 6 ar cântări 229 de grame și ar avea o grosime de 10,39 mm, ceea ce îl face un flagship destul de voluminos. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că viitorul smartphone de gaming dispune de o baterie mare, iar un teaser anterior al ASUS a dezvăluit că telefonul ar avea o cameră de vapori cu 30% mai mare, ceea ce va contribui fără îndoială la această valoare a grosimii.

Întrucât se spune că Snapdragon 8 Plus Gen 1 este mai eficient din punct de vedere energetic decât Snapdragon 8 Gen 1, ROG Phone 6 ar putea funcționa mai rapid și ar putea menține temperaturi mai scăzute în timp ce toate nucleele funcționează la viteza maximă de ceas. Chiar dacă ASUS ar fi optat pentru Snapdragon 8 Gen 1, mai puțin eficient, soluția de răcire îmbunătățită a ROG Phone 6 ar fi putut ține pasul cu SoC-ul atunci când rulează aplicații intensive.

Se așteaptă ca ASUS să lanseze ROG Phone 6 pe 5 iulie, făcându-l unul dintre primele flagship-uri care vor avea un Snapdragon 8 Gen 1 Plus.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: