Companii

Se lanseaza Asociatia CEL

Pe 1 iunie CEL.ro a anuntat lansarea Asociației CEL, un ONG implicat in social care isi propune sa sprijine copiii proveniti din medii defavorizate sau institutionalizati si urmareste sa sprijine educatia si dezvoltarea lor.

Asociatia CEL este un organism care are ca scop desfasurarea de programe menite sa atraga atentia asupra categoriilor de copii defavorizati si institutionalizati si, ulterior, sa contribuie si sa canalizeze eforturile actorilor sociali pentru a sprijini si imbunatati situatia cat mai multoror copii.

Copiii care primesc o educatie sunt, de asemena, copiii care zambesc mai mult. Educatia ofera satisfactie si stima de sine. Programele si actiunile demarate de asociatie au ca scop integrarea copiilor in scoli astfel incat acestia sa poata tine pasul cu colegii lor, sa aiba aspiratii si planuri si sa-si poata cladi un viitor.

Toata lumea isi doreste sa vada cat mai multi copii zambitori si, prin urmare, activitatea asociatiei este indreptata spre imbunătărea educatiei copiilor din medii defavorizate.

Pana in acest moment Asociatia are in calendar cateva actiuni desfasurate prin intermediu retailerului online CEL.ro. De acum inainte actiunile si programele vor fi desfasurate sub umbrela Asociatiei a carei misiune este sa previna cat mai mult abandonul scolar si sa faciliteze integrarea in societate a copiilor institutionalizati prin campanii de constientizare, programe educative si prin programe de dezvoltare a capacitatilor educationale ale institutiilor abilitate.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: