Stiri

Seria HUAWEI WATCH 4 este disponibilă în România. Monitorizare completă a stării de sănătate, materiale premium de calitate aerospațială.

Huawei Consumer Business Group (BG) prezintă HUAWEI WATCH 4 și WATCH 4 Pro, produse care depășesc limitele a ceea ce poate fi numit un smartwatch emblematic. Seria complet nouă se mândrește cu un design futurist premium, combinat cu cea mai avansată suită de funcții de gestionare a sănătății. Cu acest smartwatch, utilizatorii își pot gestiona sănătatea cu stil și pot fi mai proactivi în a avea grijă de ei înșiși.

Asistentul dumneavoastră personal de sănătate complet, cu monitorizare completă

Un ECG de calitate medicală și un senzor optic de frecvență cardiacă cu 8 canale, cu capacitatea de monitorizare a ritmului cardiac TruSeen™ 5.0+, sunt standard pe seria HUAWEI WATCH 4, oferind o monitorizare precisă a indicatorilor de sănătate a inimii, cum ar fi aritmia, ritmul cardiac și modelul pulsului.

Această tehnologie avansată poate oferi o analiză ECG[i] precisă a diverselor rezultate, avertizând utilizatorii cu privire la riscurile majore legate de inimă, cum ar fi bătăile neregulate ale inimii și rigiditatea arterială.

Simptomele de afectare timpurie a funcției pulmonare nu sunt de obicei detectate, dar seria HUAWEI WATCH 4 abordează această problemă cu noul Respiratory Check[ii]. Indicatorii obiectivi, cum sunt frecvența respiratorie, intervalul SpO2 și sunetele de tuse, împreună cu informații despre riscuri, cum ar fi fumatul sau poluarea aerului, evaluează sănătatea plămânilor cu ajutorul unui algoritm brevetat de analiză a spectrului respirator. Nou introdus, oferă acces ușor la rezultatele evaluării și sfaturi personalizate pe aplicația HUAWEI Health App, permițând utilizatorilor să ia măsuri preventive și să își protejeze plămânii.

HUAWEI WATCH 4 dispune de monitorizare avansată a somnului cu HUAWEI TruSleep™ 3.0. Această tehnologie a fost dezvoltată și optimizată timp de ani de zile, fiind în prezent cea mai bună tehnologie din industrie bazată pe lumină infraroșie pentru monitorizarea somnului. Aceasta aduce îmbunătățiri care permit o mai bună precizie în urmărirea somnului. Cu o acuratețe îmbunătățită, înregistrează calitatea somnului, pe lângă capacitatea existentă de a detecta automat durata și structura cuprinzătoare a somnului și a siestei (inclusiv somnul ușor, somnul profund, REM și trezirea) prin analiza mai multor parametri fiziologici pe baza mișcărilor corpului, a ritmului cardiac și a HRV.

Materiale și designul premium oferă o experiență de utilizare deosebită

HUAWEI WATCH 4 Pro dispune de o carcasă din titan de calitate aerospațială[iii] care creează o senzație de lux, în timp ce sticla safir de top[iv] care acoperă cadranul ceasului adaugă o notă de eleganță cu durabilitate pentru a rezista la uzura zilnică. HUAWEI WATCH 4 are carcasă neagră din oțel inoxidabil, cu sticlă curbată 3D care aduce o estetică aerodinamică pentru un stil futurist. Fețele de ceas tematice bazate pe Lună și șase planete unice se potrivesc cu tema seriei. Cu acest concept de design unic și materiale durabile, seria HUAWEI WATCH 4 constituie un adevărat punct de atracție în lumea ceasurilor inteligente.

HUAWEI WATCH 4 Pro se mândrește cu un ecran flexibil de 1,5 inci Low-Temperature Polycrystalline Oxide (LTPO), cu un raport ecran/corp de 71,72% și un afișaj Always-On Display (AOD) eficient din punct de vedere energetic, cu o frecvență de până la 1Hz.

HUAWEI WATCH 4 are un ecran flexibil LTPO de 1,5 inci cu un raport ecran/corp de până la 74% și margini subțiri de 0,855 mm pentru o vizibilitate mai bună. Ambele ceasuri inteligente au rezistență la scufundare liberă până la 30 de metri, rezistență la apă de 5ATM[v] și sunt certificate IP68[vi].

Oferind utilizatorilor peste 20.000 de teme de fețe de ceas[vii], seria HUAWEI WATCH 4 este perfectă pentru exprimarea propriei personalități. Printre opțiuni se numără „Planet Quest”, care include teme care reprezintă diferite planete din sistemul solar, sau „Star Voyage”, cu teme inspirate de spațiu și de nave spațiale.

Atât HUAWEI WATCH 4 Pro, cât și HUAWEI WATCH 4 vin, de asemenea, cu propriile curele unice.

HUAWEI WATCH 4 Pro vine cu două opțiuni: o brățară din titan detașabilă în formă de H și o suprafață lustruită sau o curea din piele maro închis cu un finisaj artizanal pentru un aspect contemporan și rafinat.

HUAWEI WATCH 4 este echipat cu o curea neagră din Fluoroelastomer cu un aspect sportiv, minimalist, ușor de curățat.

Accesați informațiile despre sănătate în timp real pentru a vă menține în fruntea competiției

Seria HUAWEI WATCH 4 a făcut un pas înainte semnificativ în monitorizarea sănătății prin măsurarea simultană a șapte indicatori diferiți, îmbunătățind performanța modelului anterior. Pe lângă indicatorii tradiționali, cum sunt ritmul cardiac și SpO2[viii], aceștia includ acum și monitorizare avansată, cum ar fi ECG, detectarea rigidității arteriale, nivelul de stres, temperatura pielii și funcția pulmonară. Health Glance[ix] și Health Trends[x] oferă o prezentare generală ușor de înțeles a evaluării, inclusiv un grafic intuitiv. Smart Health Reminders trimit notificări și sugestii în timp util pentru a-i ajuta pe utilizatori să mențină un ritm cardiac și niveluri sănătoase de oxigen în sânge. De asemenea, va oferi memento-uri în timp real pentru anomalii, pentru a vă alerta din timp cu privire la orice problemă.

Îmbunătățește-ți activitatea de fitness cu peste 100 de moduri de sport diferite

HUAWEI WATCH 4 Series este un companion de fitness excepțional, oferind utilizatorilor peste 100 de moduri de sport, inclusiv activități populare precum alergarea, ciclismul și înotul. Cu evaluări profesionale și feedback, acest smartwatch îi ajută pe utilizatori să înțeleagă mai bine antrenamentele lor. Cel mai recent smartwatch vine chiar și cu modul Free-dive, care a fost supus unor teste riguroase de presiune în apă și poate rezista la apă sărată și șocuri. În plus, ceasul include funcții de monitorizare a temperaturii apei și de busolă pentru scufundări, ceea ce îl face un instrument de fitness ideal pentru atleți și pasionații de activități în aer liber.

Funcția îmbunătățită Activity Rings servește ca un motivator puternic, menținându-i pe utilizatori ferm pe drumul cel bun pentru a-și atinge obiectivele de fitness. Cu un feedback în timp real și alerte privind progresul lor pe parcursul zilei, utilizatorii sunt stimulați în permanență să își atingă și să își depășească obiectivele personale.

Tot ce vă puteți dori de la un ceas inteligent[xi]

HUAWEI WATCH 4 Series oferă un design UX proaspăt, pentru o vizualizare mai ușoară a datelor și a aplicațiilor active. O funcție eSIM[xii] îmbunătățită permite apeluri și mesaje independente[xiii], în timp ce funcția Super Link se va conecta cu smartphone-uri și căști în același cont, astfel încât utilizatorii pot prelua apeluri, pot controla redarea muzicii și pot face fotografii de la distanță de pe ceas. Prima aplicație de hărți pentru ceasuri de la Huawei, Petal Maps Watch Edition, oferă servicii de navigație fără a fi nevoie de un smartphone. Aceasta suportă chiar și sincronizarea în timp real și memento-uri cu vibrații, astfel încât să fie mai comodă atunci când faceți mișcare.

Experimentați combinația supremă de putere și longevitate cu seria HUAWEI WATCH 4, datorită arhitecturii sale Dual-core 2.0.

Printr-o analiză inteligentă, HUAWEI WATCH 4 programează procesorul pentru rularea aplicațiilor în funcție de scenariile utilizatorilor, asigurând o experiență fără cusur și minimizând în același timp consumul de energie.

Cu capacități dual-mode, HUAWEI WATCH 4 Pro și HUAWEI WATCH 4 oferă 4,5 zile și, respectiv, 3 zile de autonomie a bateriei în scenarii de utilizare tipice cu Modul Standard. Pentru o utilizare prelungită, utilizatorii pot trece la modul Ultra-long Battery Life Mode, oferind o autonomie de până la 21 de zile și 14 zile pentru HUAWEI WATCH 4 Pro și HUAWEI WATCH 4, respectiv HUAWEI WATCH 4.

În acest mod, experiența utilizatorului nu este compromisă și pot fi folosite în continuare pe deplin caracteristici precum modul sport și monitorizarea sănătății. Atunci când bateria se epuizează în cele din urmă, seria HUAWEI WATCH 4 vine cu capacitățile HUAWEI WATCH Wireless SuperCharge pentru o experiență de încărcare rapidă și convenabilă. O scurtă încărcare de 15 minute le va oferi utilizatorilor o zi întreagă de utilizare.

Prețuri și disponibilitate

Seria HUAWEI WATCH 4 este disponibilă la precomandă până pe data de 21 iunie, cu prețuri începând de la 2499 Lei, în magazinului online HuaweiStore.ro.

 

Printre beneficiile de care clienții HUAWEI se pot bucura până pe 21 iunie, la achiziția noului HUAWEI WATCH 4 sau WATCH 4 Pro se numără:

  • O pereche de căști FreeBuds 5i
  • Un voucher de reducere în valoare de 200 de lei valabil doar pentru WATCH 4 Series, ce poate fi obținut prin abonarea la newsletter
  • Dublu puncte HUAWEI, până la 59 lei, echivalentul a 5998 puncte, ce pot fi utilizate ca discount la următoarea comandă în HUAWEI Store.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/wearables/watch-4-series/buy/

[i]Acest produs nu este un dispozitiv medical. Această funcție funcționează numai atunci când este utilizată cu aplicația ECG. Notificările generate de aplicație sunt doar de referință și nu trebuie folosite ca bază pentru diagnostic sau tratament medical. Această funcție nu este potrivită pentru utilizatorii cu vârsta sub 18 ani sau pentru cei diagnosticați cu alte tipuri de aritmie..

[ii]Acest produs nu este un dispozitiv medical și, prin urmare, datele și rezultatele monitorizării sale sunt doar de referință și nu trebuie utilizate ca bază pentru diagnostic sau tratament medical. Această funcție nu este suportată pe dispozitivele iOS.

[iii] Aerospace-grade titanium este folosit doar la HUAWEI WATCH 4 Pro.

[iv] Spherical artificial sapphire glass este utilizată doar la HUAWEI WATCH 4 Pro.

[v]Ceasul respectă nivelul de rezistență de 5 ATM conform standardului ISO 22810:2010, ceea ce indică faptul că poate rezista la o presiune statică a apei de până la 50 de metri timp de 10 minute. Acest lucru nu înseamnă neapărat că este rezistent în apă cu o adâncime de 50 de metri. Ceasul poate fi purtat în timpul activităților în ape puțin adânci, cum ar fi înotul într-o piscină sau de-a lungul coastei. Este conform cu standardul EN 13319 pentru accesorii de scufundări și suportă scufundări libere la o adâncime maximă de 30 m. Ceasul nu trebuie purtat în timpul dușurilor fierbinți, la izvoare termale sau în saune (camere de aburi), nici în timpul scufundărilor pe platformă, clătirii la presiune înaltă sau altor activități care implică presiune ridicată a apei, temperaturi ridicate, niveluri ridicate de umiditate sau apă care curge rapid. Nu este potrivit pentru scufundări cu scafandru, scufundări tehnice sau activități de scufundare la adâncimi mai mari de 30 m. Curelele din piele și din metal nu sunt concepute pentru a rezista la înot sau la transpirație și, prin urmare, se recomandă alte curele în astfel de scenarii. Nu uitați să clătiți dispozitivul cu apă dulce și să îl ștergeți după ce l-ați folosit în apa oceanului. HUAWEI WATCH 4 Pro cu curea din piele maro închis nu suportă scufundări. Puteți purta în schimb o curea HUAWEI EasyFit atunci când faceți scufundări.

Pentru mai multe informații despre rezistența la apă a dispozitivelor purtabile Huawei, vă rugăm să vizitați: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15851428/.

Rezistența la apă nu este permanentă, iar performanța se poate deteriora odată cu uzura zilnică. Se recomandă să vă duceți periodic dispozitivul la un centru de service autorizat Huawei pentru inspecție și întreținere. Pentru detalii despre magazine și modele, vă rugăm să vizitați: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15925309/.

[vi]Este conform cu IEC 60529:2013 (nivel 6), ceea ce înseamnă că praful nu trebuie să pătrundă în dispozitiv. Dispozitivul este rezistent la praf în mediile de zi cu zi, cum ar fi camerele de zi, birourile, laboratoarele, studiourile industriale și spațiile de depozitare. Nu este potrivit pentru mediile extrem de prăfuite.

[vii] Mai multe fețe de ceas sunt disponibile pentru descărcare din magazinul de fețe de ceas, inclusiv fețe de ceas plătite.

[viii]Pentru a primi alerte SpO2 și tendințe de schimbare pe termen lung, va trebui să activați măsurarea continuă a SpO2 în aplicația Huawei Health. Acest produs nu este destinat utilizării medicale, iar toate datele sunt doar de referință.

[ix] Această funcție nu este un software medical și nu ar trebui să fie utilizată pentru tratarea afecțiunilor medicale. Rezultatele sunt doar de referință și nu trebuie utilizate pentru studii medicale, diagnostic sau tratament.

[x]Deschideți aplicația HUAWEI Health pentru a vizualiza analiza tendințelor de sănătate.

[xi] Ceasul trebuie utilizat cu un telefon care rulează Android 6.0/iOS 9.0 sau o versiune ulterioară și care are instalată aplicația HUAWEI Health. Utilizarea reală poate varia în funcție de modelul de telefon.

[xii]Apelurile celulare eSIM utilizează serviciul eSIM One Number sau serviciul Standalone Number. Pentru detalii privind disponibilitatea eSIM și orice taxe asociate, consultați operatorul local. Dacă ceasul dvs. utilizează serviciul eSIM One Number, rețeaua mobilă eSIM va fi dezactivată atunci când ceasul dvs. este cuplat cu un telefon. Pentru mai multe informații despre eSIM, vă rugăm să vizitați: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15810288/.

[xiii] Situația reală poate varia în diferite țări și regiuni, vă rugăm să consultați operatorul local.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: